MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Billetterne bliver revet væk: Danmarks største Roséfestival vender tilbage

Af Stine Kjølby Christensen

Rosésæsonen nærmer sig med hastige skridt, og igen i år er der ekstra god grund til at glæde sig til den her i Odense.

For Danmarks største roséfestival vender tilbage i Odense med lyserøde bobler og feststemte gæster i Ansgars Anlæg.

Det bliver den 21. maj 2022, at den geniale festival vender retur, og du skal ikke tøve for længe, hvis det lyder som noget for dig.

Allerede nu melder arrangørerne, at 70 % af billetterne er solgt.

I år bliver det endnu vildere

 Intet mindre end 1800 gæster købte billet til festivalen sidste år, som også skiftede lokation til Ansgar Anlæg.

“Ansgar Anlæg, med de smukke bøge-og kastanjetræer, var en ideel ramme for vores festival. Det er uden tvivl den bedste festival vi har afviklet, og det gav os blod på tanden til at udvikle festivalen yderligere og gøre festen endnu større.

Vi har derfor øget kapaciteten i år, så endnu flere gæster har mulighed for at deltage. Men meget tyder på, at vi alligevel kommer til at melde udsolgt inden længe.

70 % af billetterne er nemlig allerede solgt, fortæller Eva Pasgaard Skytte, der sammen med sin mand Morten Skytte arrangerer Rosé Festival Odense.

Øget udbud af mad og drikkevarer

En sommeroase fyldt med boblende lyserød rosévin kræver naturligvis noget at stå imod med. Der vil derfor være et bredt og varieret udvalg af mad, snacks og drikkevarer på festivalpladsen.

“Som noget nyt har vi indgået en aftale med delikatesseforretningen Klingenberg, så du har mulighed for at bestille tapasanretninger på forhånd.

Hvis tapas ikke er sagen, så kommer der herudover 4 forskellige food trucks forbi Rosé Festival Odense. Der vil blive serveret fra de forskellige trucks hele dagen, så der er god mulighed for at købe mad i løbet af dagen, hvis sulten skulle melde sig,” fortæller Eva Pasgaard Skytte.

Der vil være noget til enhver smag; blandt andet dansk mad, asiatisk, falafel og madpandekager. Der vil også være mulighed for at vælge vegetariske og veganske retter.

Har man brug for noget til den søde tand, vil der også være mulighed for at købe is i isboden samt pandekager.

Skulle man blive sulten for sjov, så ligger KiMs også vejen forbi festivalpladsen. De sørger for, at du kan købe chips og nødder, så du har lækre snacks til din rosévin.

Festen fortsætter…

Der vil være massevis af hyggekroge rundt på pladsen, hvor man kan slå sig ned og nyde rosévinen og hinandens selskab. Igen i år vil der være stemningsmusik, som sætter den helt rigtige stemning.

“Er man ikke helt klar til at gå hjem, når udskænkningen af rosévin stopper, så er der i år gode nyheder! Udskænkning af rosévin stopper kl. 17, men det betyder ikke, at festen slutter her. I år afholder vi nemlig efterfest fra kl. 17-22. Så her kan I slå jer løs til DJ’ens hits, og naturligvis købe mad, øl, vin, drinks mm., mens man fester løs,” fortæller Eva Pasgaard Skytte.

Festen finder sted den 21. maj 2022 i Ansgar Anlæg. Billetterne koster 329 kr i forsalg og kan købes her.

Med i billetten følger et Riedel Rosé Extreme rosévinglas med indgraveret logo og årstal, samt festivalprogram og stempelkort til ét glas rosé på hver af de 15 stande.

Del artikel

Andre læser også