MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endnu en jubilæumsfejring: Nu kan du få Faxe Kondi Sneakers

Af Michael Qureshi
Foto: ARKK Copenhagen
Foto: ARKK Copenhagen

Hvis der er noget, som både den lidt ældre og unge generation kan samles om i dag, så er det kærligheden til Faxe Kondi.

Der er mange gode stunder forbundet med Faxe Kondi’en, som første gang blev lanceret i 1971.

Hvis man er hurtig på hovedregning, så kan man regne ud, at det i år så er 50 år siden, at Faxe Kondi blev “født”.

Tidligere på året blev vi væltet bagover, da vi kunne afsløre, at Faxe Kondi havde lanceret en limited edition af Faxe Kondi i de fineste champagneflasker.

Et tiltag der var rift om i løbet af sommeren, da det også fungerede perfekt til fejring af landsholdets EM-succes, og hvor alle aldre kunne smage.

Foto: ARKK Copenhagen

 

Lancerer Faxe Kondi sneakers

Nu er Faxe Kondi klar med endnu en særlig jubilæumsfejring. Denne gang i selskab med sneakersbrandet ARKK Copenhagen, som har vokset sig store i Danmark.

I slutningen af august er der nemlig realease på en helt ny Faxe Kondi sneakers, som er den ultimative loyalitetserklæring til sin favoritdrik.

Foto: ARKK Copenhagen

 “Som børn voksede vi op med foldbold som en stor del af vores liv og her var Faxe Kondi altid en fast ledsager – udenfor om sommeren efter kampen i græsset, eller om vinteren inde i hallerne efter et stævne.

Den dag i dag skyller der altid, og hver gang, en nostalgisk følelse ind over os når vi åbner en dåse Faxe Kondi. Smagen og minderne er barndom, venskaber og glæde.

Gennem dette collab har vi ønsket et udtrykke disse uforglemmelige øjeblikke som så mange andre børn har oplevet før os og som generationer foran os stadig har til gode. Tak for at dele netop dette øjeblik med os,” fortæller co-founder i ARKK Copenhagen til mediet Dontt.

Foto: ARKK Copenhagen

Kommer i helt særlig æske

Når man køber skoene kommer de i en helt særlig æske, der er formet som en stor Faxe Kondi dåse.

På ARKK Copenhagens sociale medier kan man også læse, at samarbejdet har flere ting i sig.

 Selve produktet er bygget på en af ARKKs mest sælgende sneakers. Den hedder Tuzon Suede W13 og er en hyldest til den danske arkitekt Jørn utzon og hans berømte Opera i Sydney.

Derudover lancerer man også et stort samarbejde med 7-eleven, hvor man bl.a. kan få Faxe Kondi snørebånd og mange andre features.

Du kan se mere her

Del artikel

Andre læser også