MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fede ting du kan opleve i Odense

Af Annoncør

Skal du på ferie i Odense, og er du i tvivl om, hvad du skal lave, men du er derhenne? Det kan være, at du så skal læse med i denne artikel, hvor der kommer en række råd til, hvad man f.eks. kan bruge tiden på, mens man er i Odense. Hvis du eller I har flere dage, kan det være, at I skal overveje at overnatte på hotel eller slot i Odense. Det kan også være en meget smuk oplevelse.

Uden mad og drikke, duer ferien ikke

Noget af det, som rigtig mange folk forbinder med ferie, er også, at man får noget super lækkert mad og drikke. Derfor skal du naturligvis også opleve dette, mens du er i Odense. Det er heldigvis noget, der sagtens kan lade sig gøre. Klik her for at se, hvor du kan bestille lækker vin til turen. Derudover er der masser af lækre spisesteder i Odense, som du eller I kan benytte jer af. 

En tur ind og kigge på dyr i Odense Zoo

Hvis man har børn med (ikke, at det skal være ekskluderet til denne målgruppe), så kan det være en fantastisk idé at tage forbi Odense Zoo. Det er også vigtigt, at børn får set, hvordan dyr ser ud i virkeligheden, så de ikke oplever det hele gennem en skærm. 

En tur op og ned ad strøget

Det er klart, at der også er gode shoppemuligheder i den tredjestørste by i Danmark. Så hvis du elsker at komme hjem fra ferie med en masse nyt til garderoben eller hjemmet, så er det klart, at der også skal presses en god shoppetur ind en af dagene – eller flere af dem. Man må godt bruge lidt ekstra penge, når man er på ferie. Der er også mange hyggeligt caféer inde i Odense gågade, som man med fordel kan benytte sig af som et pitstop under sin shopping. Det kan faktisk godt være lidt hårdt at bære så mange poser.

Besøg H.C. Andersens gamle hjem

Når man er i Odense, så er der også mange, der får deres tanker hen på H.C. Andersen. Hvis du godt kan lidt at få flettet lidt kulturoplevelse ind i ferien, kunne det være en idé at tage forbi det hjem, hvor H.C. Andersen er vokset op. Der findes også et museum, hvor man kan lære mere om manden og hans eventyr.

Del artikel

Andre læser også