MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gå sommertiden i møde med lange flotte lokker

Af Annoncør

De fleste af os går op i vores frisure, og derfor er det også vigtigt at det er noget vi er tilfredse med at have. Hvis ikke vi er det, findes der ofte løsninger for hvordan vi kan fikse det. Dog oplever mange at de er træt af deres korte hår, og hvad kan der gøres i sådan en situation? Vi går sommertiden i møde her i Odense, og der skal derfor være tjek på både sommertøjet men også den rette sommerfrisure.

Extensions og alt hvad de indebærer

Det siges ofte at det er nemmere at gå fra langt til kort hår, og ikke den anden vej rundt. Det er dog ikke nødvendigvis tilfældet, eftersom at der også findes løsninger hvis du som korthåret gerne vil prøve at nyde godt af de lange lokker. Du har måske allerede hørt om det, men hvis ikke så bør du tage et nærmere kig på tape extensions. Tape extensions er en smart måde hvorpå du selv kan påsætte det ekstra hår, men hvor det stadigvæk ser naturligt ud. Du kan både påsætte håret for at få længere hår, men også blot hvis du ønsker at få lidt mere tykkelse i det du allerede har.

Hvad er fordelene?

Måske du har hørt om extensions, men der findes nemlig mange forskellige versioner af dette, og disse er vigtige at kende hvis du overvejer en af dem. Du kan vælge imellem alt fra hot fusion extensions, cold fusion extensions og tape extensions, som alle er vidt forskellige former for extensions. Tape extensions er især gode til dig der tykt men fint hår, da det nemt blender sig ind med dit eget og derfor ikke kan ses. Inde hos Avezu kan du se et kæmpe udvalg af forskellige extensions, alt efter hvilken farve, længe og hvor mange stykker du kunne tænke dig. Du er sikret en god kvalitet, eftersom Avezu går op i, at håret er ægte, og det vil både give et mere naturligt resultat, men også sørge for, at håret går i stykker. Med extensions er det slut med at være træt af dit hår. Gå en varm sommertid i møde i Odense med flotte lange lokker!