Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

International kæde rykker ind: Gigantisk legeland åbner Odense

Af Christina Frederiksen
Foto: PR/Flip Out
Foto: PR/Flip Out

Hvis du, eller én du kender, er vild med trampoliner, klatre- og gokartbaner, så er her en fantastisk nyhed for dig!

I efteråret 2023 åbner den internationale kæde Flip Out nemlig i Rosengårdcentret.

Flip Out er et oplevelsesunivers for børn og barnlige sjæle, der har 72 centre på verdensplan.

Og fra efteråret vil man altså også kunne besøge det fantastiske lege- og oplevelsesunivers, Flip Out, i Rosengårdcentret.

er åbner det populære koncept nemlig sit første univers af mange i Europa uden for Storbritannien – og valget er altså faldet på Odense.

Flip Out har med sit gennemprøvede globale koncept etableret sig som førende inden for spændende og innovative fritidsoplevelser og sætter med deres over 70 lokationer verden over nye standarder inden for familieunderholdning- og oplevelser.

Foto: PR/Flip Out

“Vi er helt vildt glade for at bringe Flip Out-oplevelsen til Odense og Rosengårdcentret.

Vores mål er at skabe et uforglemmeligt univers for de besøgende, hvor de kan slippe deres indre legebarn løs.

Med Flip Out bygger vi videre på ECE’s store engagement i at udvikle og levere fritids- og underholdningsoplevelser, der er sjove og familiefokuserede, og vi ser frem til at komplimentere det gode mix af lejere i centret,” fortæller Ricki Moss, administrerende direktør for Flip Out Danmark

”Vi er naturligvis begejstrede for, at valget er faldet på Rosengårdcentret som det første sted i Flip Outs strategiske ekspansion i Europa uden for Storbritannien.

Deres koncept passer utrolig godt til Rosengårdcentret og vil bidrage positivt til den store udvikling, vi befinder sig i.

Det, at vi udvider leisure-delen i Rosengårdcentret bliver en stærk konkurrencemæssig fordel for os,” lyder det fra Casper Bach Andersen, Managing Director i ECE Marketplaces Danmark.

2000 kvadratmeter leg i Rosengårdcentret

Det nye Flip Out-center i Rosengårdcentret bliver på over 2000 kvadratmeter og vil tilbyde et omfattende udvalg af spændende aktiviteter.

Om Flip Out: 

Flip Out er en global operatør af familieunderholdning og oplevelsesuniverser, der tilbyder spændende og innovative rekreative oplevelser for folk i alle aldre. Flip Out har over 70 steder i hele verden og er dedikeret til at tilbyde en bred vifte af spændende aktiviteter. Ekspansion til Europa er næste fase i vores vækst som virksomhed, og Danmark er springbrættet til at gøre dette til en realitet. 

Anlægget vil blandt meget andet indeholde en gokartbane på el, en interaktiv lege- og klatrebane, en kæmpe oppustelig legebane, lasergames, rutsjebaner og meget mere, som alle familiemedlemmer vil kunne nyde.

Gæsterne vil også have adgang til et stort siddeområde og en café, flere temarum til børnefester samt de nyeste arkadespil. Herudover tilbyder Flip Out-centret et særligt legeområde for de yngste besøgende, hvor forældrene kan slappe af og nyde de behagelige siddepladser og synet af børnene, der leger. 

“Dialogen med Flip Out startede sidste år, og vi har haft mange gode snakke og forhandlinger, som er mundet ud i et fantastisk samarbejde og muligheden for at bringe Flip Out til Odense.

Løvens Hule lukker

De vil brede sig på hele 2000 m2 på førstesalen i Rosengårdcentret, og designet af deres univers er både spændende og innovativt og vil helt sikkert bidrage positivt til den samlede oplevelse af centret,” fortæller Tim Griggs, Leasing Manager i Rosengårdcentret. 

For at fejre den store åbning vil Flip Out tilbyde særlige kampagner og for flere oplysninger om Flip Out og opdateringer om den store åbning i Rosengårdcentret, kan du besøge den officielle hjemmeside eller følge Flip Out Danmark på de sociale medier. 

Med åbningen af Flip Out betyder det samtidig at Løvens Hule i Rosengårdcentret lukker.

Del artikel

Andre læser også