MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt udstyr på kontoret

Af Annoncør

Er du ansvarlig for indkøb til en kontorafdeling? Medarbejdere, der sidder med arbejde foran en skærm dagligt, har brug for, at de har godt udstyr at arbejde med. En ting er, at computeren kører hurtigt – det er nødvendigt – men der er også meget andet, der betyder noget. Der er ikke noget mere irriterende, end hvis musen eller tastaturet reagerer langsomt eller er irriterende at skrive på.

Logitech har en række forskellige tilbehør til computere, der kan være gavnligt i jeres virksomhed. Når det kommer til for eksempel musen, er der forskel på, hvad man foretrækker. For nogle er det rareste en trådløs mus, der er sat til via USB eller bluetooth, mens andre ikke føler, reaktionen er hurtig nok. Det handler om splitsekunder, men det er også muligt at finde en mus med ledning, hvis det er det, man foretrækker. Det vigtigste er, at den reagerer hurtigt, og man holder godt ved den.

Ergonomiske løsninger på skrivebordet

En ting er, at I måske har arbejdet på at få gode stole og hævesænkeborde, så medarbejderne har et godt udgangspunkt for gode arbejdspositioner. Men ergonomien stopper ikke der. Har I haft kigget på, hvordan blandt andet mus og tastatur egentlig ser ud? Det er vigtigt, at musen passer til den hånd, der bruger den til daglig – den skal ikke være for stor eller for lille, og hænderne skal kunne hvile på den.

Det samme gælder tastaturet. I kan naturligvis også her vurdere, om det er trådløst eller ej, der er vejen frem for jer. Samtidig kan I overveje, om I måske skal investere i håndledsstøtter, der kan monteres, og som på nogle tastaturer faktisk allerede er en del af det. Det gør, at man kan slappe af i arme og hænder, mens man skriver. Færre spændinger betyder typisk også, at man kan holde ud at arbejde i længere tid uden gener.

Del artikel

Andre læser også