MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fri bar og masser af singler: Heidi’s holder kæmpe singlefest

Af Redaktionen

På torsdag d. 14. februar er det Valentines Dag.

På denne dag kan det godt være lidt irriterende at være single, når “de elskendes dag” fejres med tacky postkort, blomster og Valentines Menuer på byens spisesteder.

Hele ens Facebook-feed eller Instagram handler om “Happy Valentine”, og man glæder sig allermest til at få dagen overstået.

Men nu kan “singlerne” få et stærkt comeback allerede få dage efter. På lørdag d. 16 februar holder Heidi’s Bier Bar nemlig en kæmpe singlefest.

Der er i den grad noget at komme efter ud over at man kan få øvet scorereplikker. For Heidi’s har et vaskeægte godt tilbud til singlefesten.

For 75 kr. får du nemlig gratis entré, garderobe og Tuborg fadøl eller sjusser på husets regning i to timer. Så man får i hvert fald drukket sig mod til at være i offensiven.

Se hvem der kommer på forhånd

Det hele starter allerede kl. 19, hvor man kan mingle med alle de andre singler, og senere på aftenen åbner Heidi’s så dørene for andre gæster.

Det bedste er næsten, at man allerede på forhånd kan lure, hvem der deltager i Facebook-eventet, og hvem der har markeret sig som interesseret.

På nuværende tidspunkt har knap 50 meldt sin ankomst, men tæt på 200 har vist interesse for begivenheden.

Så man kan have godt styr på sin research allerede ved ankomst.

Der meldes ikke noget om, hvorvidt “single politiet” er tilstede, så er du ikke single, men bare jagter fri bar i tre timer for 150 kr., så ryger du nok ikke ud på den konto.

Hvad: Singlefest
Hvor: Heidi’s Bier Bar
Hvornår: Lørdag d. 16. februar
Se Facebook-event