Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julegave til Odenses bilister: Gratis parkering mellem jul og nytår

Af Michael Qureshi
Arkivfoto Min By Media
Arkivfoto Min By Media

Er der et folkefærd, som ofte bliver bandet langt væk, er det parkeringsvagter.

Men nu kan du pakke de fleste af skældsordene væk og lade julefreden sænke sig over nogle af parkeringsvagterne i Odense.

Kommunen har nemlig en ekstra julegave til dig.

Julegaven kan du pakke ud, hvis du skal parkere i Odense mellem jul og nytår. Fra mandag d. 23. december til og med onsdag d. 1. januar 2020 kan du nemlig parkere gratis på Odenses kommunale parkeringspladser.

Kun p-skiven skal stilles

Så når der skal byttes gaver mellem jul og nytår, kan du nøjes med at finde en af de over 2.000 gratis parkeringspladser og stille p-skiven.

Tidligere har Odense Kommune forklaret over for MigogOdense, hvorfor man lukker parkeringsautomaterne i den periode.

”Formålet med at lukke parkeringsautomaterne er selvfølgelig at yde en god service til dem, som gerne vil parkere i Odense i juleferien.

Det handler også om, at vi, ved at lukke parkeringsautomaterne ned, kan begrænse de skader, som bliver påført automaterne i forbindelse med nytårshærværk. En tredje grund til at lukke parkeringsautomaterne er, at bemandingen, som drifter automaterne, kan holde en sammenhængende juleferie,” lød svaret sidste år.

Der vil stadig være parkeringskontrol i byen

Du kan dog ikke bare smide din bil, hvor du har lyst hen over jul og nytår, for det er kun betalingsautomaterne, der går på juleferie.

Der vil stadig være parkeringskontrol i byen, så det er vigtigt fortsat at huske at stille p-skiven, holde øje med tiden og orientér dig på skiltene, når du er på en privat parkeringsplads.

Du kan finde de kommunale parkeringspladser her eller på appen Odense Rundt, hvor du også kan finde den parkeringsplads, som er tættest på dig.

Del artikel

Andre læser også