Kan ikke følge med: Kanelsneglene flås af hylderne hos nyt bageri

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Cinnamums
Foto: Cinnamums

Kanelsnegle i lange baner – og intet andet!

Det er kort fortalt konceptet hos Odenses nyeste mikrobageri, Cinnamums, som åbnede i Pantheonsgade denne sommer.

Her specialiseres der i den noble kunst at lave perfekte kanelsnegle i alverdens varianter. Banan og hasselnødder, mascapone og kaffe, gammeldags æblekage, karamel og endda piña colada – her er det kun fantasien, der sætter grænser.

At sige at odenseanerne har taget godt imod butikken er en underdrivelse.

Det saftige bagværk flås fra hylderne i en sådan fart, at medarbejderne har svært ved at følge med, og flere gange om ugen må kanelsnegle-sultne-kunder komme forgæves.

Helt udsolgt

Det er derfor en god idé at holde øje med Cinnamums sociale medier, da de her melder ud, når de har udsolgt.

Her skriver de også, at de leder efter en løsning på problemet, således at de kan øge produktionen. Bageriet startede nemlig ud med kun en enkelt ovn og kun et par uger efter åbningen, er de nødsaget til at udvide.

Følger du med på deres Facebook og Instagram vil du endvidere kunne følge med i dagens udvalg af snegle, som ændrer sig hver uge.

Cinnamums holder åbent hver tirsdag til søndag fra kl. 11.00 til 18.00.