Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny fynsk butik vækker opsigt: Nu kan du leje en sexdukke leveret lige til døren

Af Michael Qureshi
Stock-foto
Stock-foto

I slutningen af 2019 kunne vi fortælle, at Danmarks første sexdukke-bordel var åbnet i Vissenbjerg knap 20 km fra Odense.

Nu vækker endnu en fynsk sexdukke-butik opsigt. Der er tale om sex-doll-world.dk, som har åbnet et showroom i Faaborg her på Fyn.

Her sælger de helt moderne livagtige sexdukker i alle slags størrelser, der passer til præcis kundernes typer. Man kan erhverve sig en sexdukke for ca. 14.000 kr.

Men som noget helt nyt kan man også leje sexdukken. Butikken har endda gratis levering lige til døren hvis man bor i et af følgende områder: Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Middelfart, Nyborg, Svendborg, Odense og Nordfyns kommune.

Screenshot fra sex-doll-world.dk

Diskret levering af sexdukker

Det er endda helt diskret, skriver virksomheden Modern Relations, som står bag konceptet.

“Vi mener, at vi har fundet en niche på markedet for sexdukker, hvor en indledende udlejning af TPE-dukker (TPE er det materiale, som dukkerne er fremstillet i, red.) i en 24-timers periode vil skabe større efterfølgende salg,” forklarer teamet bag virksomheden.

“Udlejningsmodellen indeholder – modsat bordel-modellen – en større sikkerhed for anonymitet overfor kunden, da vi leverer og afhenter til kundens egen adresse i anonyme køretøjer og uden reklametøj.”

Den fysiske butik ligger i Østergade 33 i Faaborg.

Du kan selv se mere her

Del artikel

Andre læser også