ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt liv i Smedestræde: Tattoostudie på vej i Odense

Af Michael Qureshi

Så er der godt nyt til alle odenseanere, der er vilde med flotte tatoveringer.

Om kort tid åbner Nordic Art Tattoo i Smedestræde 4 i hjertet af Odense.

Der er stor glæde hos både Nordic Art Tattoo og erhvervsmægleren home Erhverv Fyn over underskriften på lejeaftalen af Smedestræde 4 i centrum af Odense.

Et nyt tattoostudie er nemlig på vej i Odense, når Nordic Art Tattoo om et par måneder slår dørene op til et spritnyt tattoostudie med 4-5 ansatte.

“Vi er enormt glade for, at Nordic Art Tattoo har set mulighederne i lokalerne i Smedestræde 4 og har valgt Odense som location til endnu et af deres tattoostudier.

Vi ønsker dem al mulig held og lykke og glæder os til at følge dem fremover,” siger indehaver af home Erhverv Fyn, Henrik Svane.

Har i forvejen tattoostudier i Kolding, Esbjerg og Næstved

Hos Nordic Art Tattoo, der i forvejen har tattoostudier i Kolding, Esbjerg og Næstved, er der store forventninger til åbningen i Odense.

“Vi har længe haft kig på Odense som by til vores fjerde tattoostudie. Heldigvis stod home Erhverv Fyn klar med professionel rådgivning og klar til en hurtig fremvisning af lokalerne i Smedestræde.

Så nu glæder vi os bare til at få indrettet lokalerne, så de står knivskarpt til åbningen. Vi glæder os helt vildt til at vise vores kunder, hvad vi kan hos Nordic Art Tattoo,” siger Lars Matthisson, ejer af Nordic Art Tattoo – Odense.

Nordic Art Tattoo er kendt for at levere tatoveringer i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser og forventer at åbne tattoostudiet i Smedestræde medio juli måned.

Del artikel

Seneste nyt