2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe triumf: Odense Håndbold vinder DM-guld efter drama

Af Michael Qureshi
Arkivfoto - Odense Håndbold

Efter en højdramatisk tredje og afgørende kamp mod Esbjerg, så genvandt Odense Håndbold tirsdag aften DM-guldet for kvinder.

I Sydbank Arena leverede Odense Håndbold et helt fantastisk comeback, efter de havde haft voldsomme udfordringer i første halvleg.

De nåede at være bagud med 5 mål, og det lignede alt andet end en mesterlig aften for de odenseanske kvinder.

Kæmpe anden halvleg

Men en kæmpe anden halvleg var med til at sikre en 25-24 sejr over Esbjerg, og dermed er guldet igen havnet i Odense.

Det var en vild kamp med høj intensitet, og hele arenaen kogte til det sidste.

Odense Håndbold havde vundet den første kamp på hjemmebane med 31-27, men tabte i lørdags med 35-28 i Esbjerg. Dermed var der lagt op til en gyserkamp her til aften i Odense.

Og en propfyldt Sydbank Arena fik det hele med, så pulsen konstant var i det røde felt.

Odense-keeper Althea Reinhardt blev afgørende med flere store redninger, mens hollænderen Dione Housheer i den anden ende blev vital med ti scoringer.

Med to sekunder kunne Esbjerg have udlignet, men overliggeren hjalp Odense til guldet.