ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oplev et smukt syn ved Odense Havn: Julepyntede kajakker og kanoer

Af Betina Vestergård Jepsen

I morgen, søndag 10. december, mellem klokken 16 og 18 kan du opleve et særsyn, når en masse kajakker og kanoer med lyskæder, gran og diverse slags julepynt sejler ind i Odense Havn.

Tag imod roerne ved Nordatlantisk Hus

Klokken 16 ror kajakkerne og kanoerne afsted fra Odins Bro, efter de har pyntet bådene og sig selv flot op. Imens står publikum klar ved Nordatlantisk Hus, hvor de får udleveret lysfakler og et hæfte med julesalmer. Alle er velkomne til at deltage.

Det er tredje år i træk, at arrangementet løber af stablen, og sidste år deltog ca. 80 kajak- og kanoroere. I år forventer arrangørerne, at omkring 100 roere vil deltage. Og alle, der har taget et kursus i kajak eller kano kan deltage – så længe man kan klare sig selv i en nødsituation.

Når de udsmykkede kajakker og kanoer ankommer til Nordatlantisk Hus omkring klokken 16.30, er det til lyden af trompetspil og fællessang fra publikum.

For at få julestemningen helt i top er der mulighed for at købe gløgg og æbleskriver, som man kan nyde til synet af bådene i vandet og til lyden af det grønlandske kor ”Umiaq”, der optræder klokken 17.

Præmie til den bedst pyntede kajak/kano

Aftenen slutter af med, at den bedst pyntede kajak/kano får overrakt en præmie klokken 17.30, inden bådene ror i samlet flok tilbage mod Odins Bro.

Det er Kerteminde Kajakklub, Odense Kajakklub, Nordatlantisk Hus og Grejbank Fyn, der arrangerer det tilbagevendende arrangement. Man behøver dog ikke være medlem af nogle af klubberne for at deltage i arrangementet.

Du finder den officielle Facebookbegivenhed her.

Del artikel

Andre læser også