Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gå for en god sag: Odense-firma støtter ensomme børn

Af Christina Frederiksen

Søndag 28. august kan du sammen med en masse andre odenseanere gå fire kilometer og hjælpe børn og unge, som oplever ensomhed, angst og mistrivsel.

Det er Opus Group, der inviterer dig med på den hyggelige gåtur for at samle penge ind til Julemærkehjemmet, der i mere end 100 år har arbejdet for, at børn og unge føler sig unikke og værdifulde.

Gåturen har fået navnet ’Et skridt frem’, og idéen opstod, fordi mange børn og unge er blevet udfordret på ensomhed og mangel på social kontakt i kølvandet på coronapandemien.

Således er angst og mistrivsel blandt børn og unge støt stigende og en direkte konsekvens af de coronarelaterede nedlukninger, og nye tal fra Den Nationale Sundhedsprofil viser, at næsten en femtedel af eleverne i 7., 8. og 9. klasse føler sig ensomme.

”Vi vil rigtig gerne være med til at gøre en forskel for unge, som oplever ensomhed, angst og mistrivsel, og derfor går alle de penge, vi samler ind via gåturen, ubeskåret til Julemærkehjemmet, fordi de kæmper for børneliv uden mobning, ensomhed og mistrivsel,” siger Søren Kristensen, CEO, Opus Group, og tilføjer:

Mindst en kvart million kroner

”Vi er jo en virksomhed, der i høj grad lever af, at mennesker mødes, og derfor håber vi, at vi med dette initiativ kan være med til at skabe rammerne for, at vi igen kan mødes og indgå i de fællesskaber, vi mennesker har brug for.

Vi donerer selv et stort beløb og håber at kunne indsamle mindst en kvart million kroner til Julemærkehjemmet, og så kan folk selv donere et beløb i forbindelse med deres gåtur.”

Opus Group er også involveret i andre velgørenhedsprojekter, ligesom man i
2019 samlede ind til opførelsen af to børnehaver og en brønd i Malawi i tæt samarbejde
med Røde Kors.

Du kan læse mere om ’Et skridt frem’ og tilmelde dig den hyggelige og afslappende gåtur i Odense på www.etskridtfrem.dk

Del artikel

Andre læser også