ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sommer-event starter på lørdag: Seje biler og røgdykkerbane

Af Jens Erik Møller
Foto: PxHere
Foto: PxHere

For fjerde år i træk afholdes der Junkyard Days på Stige Ø i Odense Havn.

Det løber af stablen den første lørdag i henholdsvis juni, juli og august måned. Og der er lagt op til tre fede lørdage for hele familien.

Junkyard Days indledes lørdag 2. juni kl. 14 med Family Days, hvor børn kan tage en tur i hoppeborgen, spille et slag minigolf, prøve lykken i tombolaen eller træne i en særlig røgdykkerbane, som Odense Brandvæsen Juniorkorps står bag.

Mens børnene er underholdt, har de voksne mulighed for at opleve amerikanerbiler, veteranbiler og motorcykler på tætteste hold.

Livemusik om aftenen

Når familieaktivteterne slutter kl. 17, indtages området af forskelligt livemusik.

Her er der noget for enhver smag. Der lægges ud med 60’er rock med bandet Les Mann, og derefter dukker John Fogerty Tribute og En Lille Pose Støj, der er et Kim Larsen coverband, op på scenen. Der er musik frem til kl. 23.

Junkyard Days startede tilbage i 2014, hvor Martin Winther fra Søpavillonen på Stige Ø indledte et samarbejde med blandt andre American Street Machines, som mundede ud i arrangementet Cruise Nights.

Det blev afviklet tre onsdage henover sommeren med omkring 150 besøgende per gang. Siden har det udviklet sig til at større arrangement, og i år forventes op mod 2500 besøgende per gang.

Del artikel

Andre læser også