MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5 ting, der ikke kan betale sig at spare væk

Af Annoncør

Der er nogle ting i livet, som det godt kan betale sig at bruge lidt penge på. Det kan være den ene cappuccino, som løfter dit humør. Så kan det også være større ting, som måske fylder i budgettet. Men på længere sigt kan det betale sig at bruge pengene på nogle lidt dyrere ting.

1.  Tandlægebesøget

Hvis du ikke har været til tandlægen i lang tid, så er du ikke alene. Mange danskere undgår at tage til tandlægen. Blandt de unge er der mange, som ikke har fået en tandrensning, siden de fyldte 18. Men undgår man at tage til tandlægen, kan man komme til at udskyde mulige tandproblemer. Det kan i sidste ende resultere i en dyrere regning. Få en tandrensning hos Tandbro.dk og få forebygget tandskader, hvis du vil rive plastret af hurtigst muligt. 

2.  At få lavet reparationer

Om det så er i hjemmet, cyklen, bilen eller computeren, så kan det gøre ondt at se regningen efterfølgende. Man kan dog gøre reparationer billigere. Enten kan man købe materialerne og gøre det selv, og ellers kan man vælge at spørge sin handy ven. Her kan man dog også komme til at gøre skaden værre, og dermed kan man komme til at betale for en endnu dyrere reparation. Selv om beløbet kan være højt, er det ofte mere værd end at sidde i saksen i sidste ende.

3.  Forsikringer

Nogle forsikringer såsom ansvarsforsikringer til bilen og motorcykler er lovpligtige. Andre er ikke obligatoriske, men alligevel en god idé at have. Man kan være heldig og aldrig komme ud for en ulykke. Men det er ikke en god situation at stå i, hvis man pludselig bliver skadet eller syg og ikke har ulykkesforsikring. Det samme gælder for rejseforsikringer. Selvom man ikke skal gå og vente på at noget går galt, må man heller ikke gå ud fra, at det aldrig kan ske.

4.  Kvalitetsvarer

Der er nogle ting, som man ikke altid kan gå på kompromis med. Det kan f.eks. være den gode kop kaffe frem for at tage instant kaffe med hjemmefra. Eller at købe toiletpapir fra et mærke frem for budget toiletpapir. Hvis to-go-kaffe pludselig laver et stort hul i budgettet, kan man godt overveje, om man skal skære ned. Men det er ikke altid, at det er dét værd at spare på ting.

Det gælder også med hjemmelavede ting såsom vaskemiddel for at spare penge. Nogle gange er det ikke værd at købe alle materialerne til at lave noget fra bunden. I mange tilfælde vil det være lige så dyrt som at købe mærkevarer. Det eneste, man ikke sparer, er derfor sin tid.

5.  Hobbyer

Hvis man oprigtigt finder glæde i noget, så er det heller ikke værd at spare penge på det. Det er tilfældet med hobbyer. Om det så er sport, håndarbejde eller noget tredje, så er hobbyer en god måde at koble af fra dagligdagen. Her kan man skabe nære relationer med andre mennesker, man kan forbedre ens færdigheder, og så kan man nyde at bruge tid på noget, der virkelig betyder noget. Desuden kan mange hobbyer også findes billigt eller endda gratis i dag.

Del artikel

Andre læser også