Åbnede med et brag: Umut og Guldgrillen fik flyvende start i Odense
Uge efter uge toner han frem på skærmen i Danmarks største underholdningsprogram.
Og seerne er vilde med Umut Sakarya i Vild med Dans, hvor han muligvis ikke er feltets bedste danser, men han er i hvert fald en hjerteknuser med sin humoristiske og ærlige facon.
Lørdag var derfor en helt særlig dag i Odense, da Umut åbnede sin Pop Up restaurant Guldgrillen her i byen i lokalerne hos Anarkist – Beer & Food Lab i Albanigade.
Man kunne nærmest spørge sig selv, hvor ellers det ville være mere passende, at Umuts koncept med danske klassikere på menukortet åbnede i Odense? Her hvor Albani-bryggeriet har så meget historie.
Lad os bare konstatere, at odenseanerne allerede har taget varmt imod Umut og Guldgrillen. Da man åbnede lørdag eftermiddag med 200 gratis flæskestegsburgere og en øl, var køen flere hundrede meter lang.
Selve indretningen er som Umuts steder i København Guldgrillen og Guldkroen med de klassiske rød-hvide ternede duge og et slags dansktop univers.
Stolt over modtagelse
Umut udtrykte også selv overvældelse af modtagelsen i Odense, hvor han selv er vokset op.
“Det har været helt fantastisk. Jeg er rigtig stolt over, at så mange dukkede op, og det var en god start,” lød det fra Umut.
Men hvad så nu efter åbningsfesten?
Jo, Guldgrillen Pop Up fortsætter frem til januar, og hvis det går rigtig godt, så ville det være underligt, hvis man ikke kiggede på en mere permanent løsning et andet sted i Odense.
Guldgrillen er også åbnet på det helt rigtige tidspunkt, hvor julefrokost-sæsonen går i gang, og vi alle vil have masser af flæskesteg og rødkål.
Som man kan se på menukortet herunder, så satser man især på de populære Flæskestegssandwich, og så med muligheden for at få masser af sovs på.
Dessertkortet er også meget simpelt – det er risalamande.
Derfra følger den åbningstiderne hos Anarkist, som er onsdag, torsdag, fredag og lørdag.
Det er selvfølgelig klart, at den lækre mormormad skal skylles ned med de specialbryggede øl fra Anarkist, eller hvad man nu ellers finder spændende i deres imponerende bar.