Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor nyhed: Kæmpe udendørs EDM-festival i Danmark til august

Af Michael Qureshi
Arkivfoto - PxHere
Arkivfoto - PxHere

Aairport Festival lancerer nu den længe ventede udendørs version af Aairport Festival: Aairport Outdoor.

Aairport Festival fik i januar 2020 for alvor sat Danmark på verdenskortet, da de afviklede den hidtil største EDM-festival på dansk grund, hvor også mange odenseanere rejste til.

Aairport Festival har i corona-nedlukningen været ramt af hele to store udsættelser, samt en række mindre arrangementer, som endnu ikke har set dagens lys.

“Covid-19 har virkelig været en prøvelse for både festivaller, kunstnere, frivillige og foreninger, hvor vi finder sammen i unikke fællesskaber, som sammen gør os stærkere.

Derfor lægger vi os ekstra meget i selen for at understøtte foreningslivet i form af samarbejder, som i den grad er udfordret i forhold til økonomi”, udtaler Kresten Thomsen, CEO, Aairport Festival.

“Aairport Outdoor har været på tegnebrættet siden efteråret 2019, og vi har igennem hele periode fasthold både labels og kunstnere, så det vi planlagde i 2019 og starten af 2020, er det vi stolt kan præsentere i dag.

Både kunstnere, bookere, labels og branchen generelt er virkelig pressede, så det er fantastisk, at vi rent faktisk er kommet igennem krisen, og med hele netværket i behold.

Nu åbner Danmark op igen, og med de nye retningslinjer, kan vi langt om længe starte med den første version af vores udendørs setup” fortsætter han.

Afholdes midt i Aalborg

Kildeparken central i Aalborg bliver omdrejningspunktet den 27. og 28. august 2021, hvor dem smukke park bliver rammen om en fantastisk oplevelse for alle med en passion for elektronisk musik.

Fredag den 27. august overtages scenen af Revealed Recordings fra Holland som kommer med deres Revealed World Tour.

Revealed Recordings ejes af Hardwell, som gentagende gange har fået titlen som verdens største Dj. Revealed Recordings præsenterer et stjernespækket musikprogram fyldt med diversitet, og noget for enhver smag:

  • KURA (PT)
  • KAAZE (SE)
  • Dr Phunk (NL)
  • Maddix (NL)
  • Blasterjaxx (NL)
  • Thomas Gold (DE)
  • Deniz Koyu (DE)

Lørdag den 28. august byder Aairport igen velkommen til Q-dance, som står for hele lineup lørdag.

Samarbejdet med Q-dance sikrer, at Aairport Festival cementer positionen, som skandinaviens førende Hard Dance Festival. Lørdagens program kommer senere.

“Vi har hele tiden haft et stort ønske om at lave flere arrangementer gennem året, og nu har vi to festivaller i hver sin ende af året, som begge kan vokse.

Derudover har vi opbygget internationale partnerskaber med store labels og brands, som vi kan udvikle os sammen med. Det kommer både talenter og etablerede kunstnere til at mærke over de næste mange år”, fortæller Kresten Thomsen.

Flere billetter sættes i salg

Aairport har besluttet kun at sætte de billetter til salg, som der med nuværende restriktioner kan samles i Kildeparken.

Når Danmark forhåbentlig lukker mere op de næste måneder, sættes der løbende flere billetter til salg.

Aairport nævner at prisen for de særlige tiltag de som arrangør bliver pålagt er en udfordring, og at arrangementerne derfor også er lidt dyrere for publikum end planlagt, da det kræver både mere personale og mere grej, end normalt.

På trods af den begrænsede kapacitet, har Aairport Festival stadig valgt at sætte et begrænset antal Early Bird billetter til salg, så det er med at slå til hvis man vil nå sikre sig en billet.

Billetter kan købes her.

Website: aairportfestival.com/outdoor
Facebook: facebook.com/aairportfestival
Instagram: instagram.com/aairportfestival

Del artikel

Andre læser også