Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Anne Linnet og NOAH: Stjerner laver akustiske koncerter i Odense-kirker

Af Michael Qureshi

Vi kender dem fra de store scener rundt omkring i landet.

Men der findes næsten ikke noget smukkere end når de dygtige danske solister indtager en kirkesal med en akustisk koncert.

Det fænomen er virkelig populært i hele landet og særdeles i Odense, hvor byens kirker har fornemt musikalsk besøg flere gange på året.

Den kommende periode er der flere ting at se frem til. Lige rundt om hjørnet venter akustiske koncert med Anne Linnet i Ansgars Kirke.

De finder sted søndag d. 17. november, men her er totalt udsolgt. Der er dog lavet to ekstra koncerter mandag d. 18. november.

Publikum nu glæde sig til en lang række julekoncerter hvor Anne Linnet tager publikum i hånden ind i kirkens rum. Det bliver en åben og ærlig fortolkning af egne sange. Hun vil blandt andet synge klassikere som ”Tusind Stykker”, ”Smuk Og Dejlig” og ”Barndommens Gade” samt sange fra sit julealbum, blandt andet ”Hvid Jul” og ”Stjerne Over Betlehem”.

Anne Linnet nyder at spille i kirker, først og fremmest på grund af den gode akustik, men i høj grad også på grund af stemningen.

NOAH spiller på to tidspunkter i Fredens Kirke

Et andet stort navn der er klar til kirke-koncert i Odense  er NOAH med flere hits på cv’et. Han spiller på to forskellige tidspunkter samme dag i Fredens Kirke.

Begge koncerter er allerede udsolgt, men man opfordres til at skrive sig på en venteliste, da der sandsynligvis vil blive åbnet for flere pladser.

Det sker mandag d. 25. november i Fredens Kirke klokken 17.00 og 20.00.

Hvad: Anne Linnet kirke-koncert
Hvor: Ansgars Kirke
Hvornår: Mandag d. 18.  november kl. 17.00 og 20.00
Billetter her
Eller mere info her

Hvad: NOAH kirke-koncert
Hvor: Fredens Korke
Hvornår: Mandag d. 25. november
Tjek det ud her

Del artikel

Andre læser også