MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Autohuset Fyn fejrer tredje afdeling: Åbningsfest med gratis koncert og Paw Patrol

Af Michael Qureshi

Autohuset Fyn slog 1. april dørene op til deres tredje værksted i rækken – denne gang i Langeskov ved siden af Shell-tanken.

Derfor byder de nu lokalområdet til et stort, gratis arrangement, der blandt andet inkluderer musikalsk underholdning fra Zididada – og til de mindste vil der være mulighed for at opleve Paw Patrol kendt fra TV.

Efter deres show stiller de også op til selfies og high-fives.

Pr-foto: Zididada

Styrker de lokale relationer

På spørgsmålet om, hvorfor Autohuset Fyn laver en gratis koncert, svarer værkstedschef Mark Miari, at det handler om at styrke relationerne og skabe samhørighed til lokalsamfundet i Langeskov og omegn.

”Det handler selvfølgelig også om, at vi gerne vil være top-of-mind, når de efterfølgende skal vælge, hvilket værksted de vil bruge,

Med dette arrangement bliver der virkelig noget at komme efter både for børn og voksne,” forklarer Mark til MigogOdense.

Den gode stemning fra underholdningen ledsages i øvrigt af gratis mad og drikke.

”Vi har arrangeret, at der kommer en pølsevogn med gratis pølser og drikkevarer, Mads & Mikkels pandekagevogn vil komme og lave super lækre pandekager til alle, og der vil være gratis softice og slushice,” slutter Mark.

Han supplerer med et smil, at gæsterne ikke skal have en krone op af lommen når de kommer – de skal bare komme og hygge sig, og nyde det forhåbentligt gode vejr.

Program til åbningsfesten 11. maj på Odensevej 35 i Langeskov (ved siden af Shell-tanken):

 

Kl. 13.00: Vi byder velkommen med gratis pølser, pandekager, softice, slushice og drikkevarer til alle i tidsrummet kl. 13-17!

Kl. 14:00: Paw Patrol Show. Sjov børneunderholdning kendt fra TV med Marshall, Chase og Ryder. Efter showet er der selfies og high-fives!

Kl. 16.30: Zididada. Du kommer til at synge med på hits som bla. Please ya Lisa, Walking on Water og Princess i denne akustiske del af bandet med Jimmy Bacoll og 2 andre dygtige musikere.

Kl. 18.00: Tak for i dag!

Mød op i god tid og få en dejlig dag med hele familien og dit lokale team hos Autohuset Fyn i Langeskov.

Autohuset Fyn

Autohuset Fyn består af 3 afdelinger beliggende i henholdsvis Odense SØ på Nyborgvej, i Marslev på Marslev Stationsvej og nu også i Langeskov på Odensevej.

På alle tre værksteder tilbyder Autohuset Fyn blandt andet gratis lånebil med fri km, 110 % prismatch, gratis hente-bringe service på hele Fyn samt gratis vejhjælp for faste servicekunder.

For at fejre åbningen, kan du på værkstedet i Langeskov frem til 31. maj få skiftet dine vinterhjul over til sommerhjul for kun 99,-.