Autohuset Fyn fejrer tredje afdeling: Åbningsfest med gratis koncert og Paw Patrol

Skrevet af: Michael Qureshi

Autohuset Fyn slog 1. april dørene op til deres tredje værksted i rækken – denne gang i Langeskov ved siden af Shell-tanken.

Derfor byder de nu lokalområdet til et stort, gratis arrangement, der blandt andet inkluderer musikalsk underholdning fra Zididada – og til de mindste vil der være mulighed for at opleve Paw Patrol kendt fra TV.

Efter deres show stiller de også op til selfies og high-fives.

Pr-foto: Zididada

Styrker de lokale relationer

På spørgsmålet om, hvorfor Autohuset Fyn laver en gratis koncert, svarer værkstedschef Mark Miari, at det handler om at styrke relationerne og skabe samhørighed til lokalsamfundet i Langeskov og omegn.

”Det handler selvfølgelig også om, at vi gerne vil være top-of-mind, når de efterfølgende skal vælge, hvilket værksted de vil bruge,

Med dette arrangement bliver der virkelig noget at komme efter både for børn og voksne,” forklarer Mark til MigogOdense.

Den gode stemning fra underholdningen ledsages i øvrigt af gratis mad og drikke.

”Vi har arrangeret, at der kommer en pølsevogn med gratis pølser og drikkevarer, Mads & Mikkels pandekagevogn vil komme og lave super lækre pandekager til alle, og der vil være gratis softice og slushice,” slutter Mark.

Han supplerer med et smil, at gæsterne ikke skal have en krone op af lommen når de kommer – de skal bare komme og hygge sig, og nyde det forhåbentligt gode vejr.

Program til åbningsfesten 11. maj på Odensevej 35 i Langeskov (ved siden af Shell-tanken):

 

Kl. 13.00: Vi byder velkommen med gratis pølser, pandekager, softice, slushice og drikkevarer til alle i tidsrummet kl. 13-17!

Kl. 14:00: Paw Patrol Show. Sjov børneunderholdning kendt fra TV med Marshall, Chase og Ryder. Efter showet er der selfies og high-fives!

Kl. 16.30: Zididada. Du kommer til at synge med på hits som bla. Please ya Lisa, Walking on Water og Princess i denne akustiske del af bandet med Jimmy Bacoll og 2 andre dygtige musikere.

Kl. 18.00: Tak for i dag!

Mød op i god tid og få en dejlig dag med hele familien og dit lokale team hos Autohuset Fyn i Langeskov.

Autohuset Fyn

Autohuset Fyn består af 3 afdelinger beliggende i henholdsvis Odense SØ på Nyborgvej, i Marslev på Marslev Stationsvej og nu også i Langeskov på Odensevej.

På alle tre værksteder tilbyder Autohuset Fyn blandt andet gratis lånebil med fri km, 110 % prismatch, gratis hente-bringe service på hele Fyn samt gratis vejhjælp for faste servicekunder.

For at fejre åbningen, kan du på værkstedet i Langeskov frem til 31. maj få skiftet dine vinterhjul over til sommerhjul for kun 99,-.

Spiller for fulde huse i hele landet: Kometen Jada kommer til Odense i februar

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: DR
Foto: DR

I denne weekend har hun spillet for fuldt hus i Aalborg.

I næste weekend gælder det så Aarhus og Silkeborg, før hun lørdag d. 1. februar rammer Odense.

Jada stormer frem og har med kun 3 singler sunget sig direkte ind i danskernes hjerter.

Det er hendes første rigtige turné rundt omkring i landet, og hun var senest i Odense, da hun i november vandt Kronprinsparret Kulturelle Stjernedryspris.

Har rykket sig helt vildt

Jada, med det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard, var med singlerne ’Keep Cool’ og ’Sure’ på alles læber, og siden har hun også medvirket i en portræt-serie på DR3.

Men midt i hypen måtte sangerinden dog melde sig syg med stress og rykke en række koncerter. En modig beslutning, der lader til at have sendt en endnu stærkere Jada videre.

Efter et halvt års radiostilhed bragede singlen ’Lonely’ igennem som P3s første ugens uundgåelige i 2019.

Derefter vandt Jada både talentprisen ved P3 Guld samt årets håb og årets sang ved Steppeulven.

Både Soundvenue og Gaffa kvittererer med 5 stjerner og Gaffas anmelder skrev bl.a.: ”en fremragende koncert fra en kunstner, som meget vel kan blive Danmarks næste verdensstjerne”.

Hvad: Jada Live
Hvor: Magasinet
Hvornår: Lørdag d. 1. februar
Billetter her

Her får du kager ved målstregen: Nu kan du tilmelde dig gratis kageløb i Odense

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

Mangler du motivationen for at få gang i løbetræningen efter en december med for lidt motion og for meget lækkert julemad?

Så har vi en god nyhed til dig.

Søndag d. 19. april holder bageriet Pistoria i Odense deres såkaldte kageløb. Her er energibarer og kedeligt frugt skiftet ud med kager.

Mest berømt er Pistoria Kageløbet for deres vidunderlige træstammer ved målstregen.

Det er i den grad en motivationsfaktor, der vil noget.

Gratis motionsløb for alle aldre

Faktisk er det også ganske gratis at deltage, og der er mange forskellige distancer. Til Pistoria Kageløbet er der mulighed for at løbe lige fra 2 km på børneruten til marathon rundt i Skt. Klemens.

Du vælger selv, hvor langt du vil løbe.

Kl. 9.00 skydes Marathon i gang

Fra kl. 10.00 er der børneløb, hvor der er medaljer og selvfølgelig træstammer til alle, der kommer i mål.

Fra kl. 11.00 skydes løbet for alle øvrige løbere i gang, og her er der selvfølgelig også træstammer til alle.

Man har tidligere også haft kager ude på selve depoterne, men det må forblive en overraskelse, hvis det sker igen i år.

Der er i hvert fald garanti for, at træstammerne ikke er købt i det lokale supermarked for små penge. Pistoria Bageriet er kendt for at være blandt de bedste bagerier i Odense.

Navnet Pistoria betyder i øvrigt bagning på latin.

Hvad: Pistoria Kageløbet
Hvor: Møllevej 1, Odense S
Hvornår: 19. april kl. 9.00-16.00
Tilmelding åbner snart – du kan få mere info her

Stadig billetter til salg: L.O.C rammer Odense om få uger på ny turné

Skrevet af: Redaktionen

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Musikhuset Posten om få uger fredag d. 7. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Fredag d. 7. februar 2020
Billetter her