MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor dag for bar’sushi: Fejrer 15 års fødselsdag med åbning af Odense-restaurant

Af Michael Qureshi

Det er en helt særlig dag for den populære sushikæde bar’sushi fra Odense.

Det er i dag præcis 15 år siden, at man første gang åbnede i et lille lokale på 50 kvadratmeter i 2005, og var det allerførste rigtige sushisted i Odense.

Siden er tingene gået godt for bar’sushi, der nu har tre restauranter i Odense og en i Kolding. Nu vil den opmærksomme odenseaner måske udfordre os på, hvorfor vi skriver “tre” steder i Odense.

Åbner på Skibhusvej i dag

Det er faktisk, fordi bar’sushi fejrer 15 års milepælen med at åbne endnu et sted i Odense. De åbner nemlig på Skibhusvej 91 i dag, men det er naturligvis kun til Takeaway grundet de nuværende restriktioner.

Det der skulle have været en kæmpe dag med stor åbningsfest i restauranten må vente til det nye år.

Men kunderne skal ikke snydes for fødselsdagsfejringen.

Hvis du bestiller sushi til afhentning i dag for over 300 kroner, så får du en flaske Chardonnay gratis med i din ordre. Dette tilbud gælder i alle tre restauranter i Odense samt den i Kolding.

Både Takeaway og spisende gæster i januar

Når restauranten på Skibhusvej officielt åbner – sandsynligvis fra 4. januar medmindre nuværende restriktioner forlænges – så tilbyder de både Takeaway og har plads til godt 20 siddende gæster.

Konceptet bliver at spise til pindene knækker (ad libitum) til en pris på 269 kroner pr. person alle dage i hele åbningstiden.

“Vi lavede dette koncept i tidernes morgen, fordi folk altid bestilte det samme. Så hensigten var, at folk kunne få lov at prøve lidt forskelligt.

Med dette koncept lader man kokken vælge menuen, selvfølgelig med forbehold for at der er noget man ikke kan lide eller tåle,” lyder det fra ejerkredsen bag bar’sushi, som består af Ayman Chanchiri, Søren Gordon og Michal Sznura.

Ejerkredsen i bar’sushi

Levering lige til døren i hele Odense

Men der er altså stadig masser af muligheder for at få det bedste fra bar’sushi som Takeaway enten som afhentning eller leveret til døren.

Der er levering i hele Odense Kommune fra restauranterne på Dalumvej og Læsøgade, mens man må vente lidt endnu med at kunne få leveret til døren fra den nye restaurant på Skibhusvej.

Hvad: Gratis vin på bestillinger over 300 kr. på Takeaway
Hvor: bar’sushi på Læsøgade, Dalumvej og den nye på Skibhusvej (gælder også i Kolding)
Hvornår: Kun i dag onsdag d. 16. december 2020

Man kan bestille a’la carte til sin take away. Der er ikke nogen valgte menuer.

Bestil her

Del artikel

Andre læser også