MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fokus på eget velvære er i vækst: Populære N’AGE flytter i nye lokaler i Odense

Af Christina Frederiksen

Det kosmetiske marked er i vækst, også i Odense.

Derfor flytter N’AGE Odense til nye, større lokaler i Lille Gråbrødrestræde 1 fra på tirsdag 10. maj.

Den nye klinik får 350 kvadratmeter at boltre sig på i den smukke, gamle posthusbygning i Lille Gråbrødrestræde.

De nye lokaler rummer plads til syv behandlerrum og en stor reception med et specialbygget produktdisplay på hele seks meter med plads til klinisk hudpleje.

Det er simpelthen en eksplosiv vækst på 52 procent i det odenseanske marked for skønhedsbehandlinger, der har gjort, at N’AGE er vokset ud af klinikken på Filosofgangen

”Vores kunder i Odense er særligt vilde med behandlinger, der forbedrer hudens overflade eller opstrammer i dybden.

Det er behandlinger, der kræver plads, teknologi og erfarne, kosmetiske sygeplejersker, og det er netop, hvad kunderne kan forvente på den nye klinik. Vores Odense-kunder er også faldet for klinisk hudpleje med potente ingredienser.

Derfor har vi investeret i en seks meter lang produktvæg til kliniske hudplejeprodukter fra blandt andet ZO Skin Health og Skinceuticals,” fortæller administrerende direktør i N’AGE Sanne Lønskov til MigogOdense.

Erfaringen flytter med til Lille Gråbrødrestræde

På den nye N’AGE Odense-klinik kommer behandlerteamet til at bestå af de tre erfarne sygeplejersker, Pia Anicka, Michela Fram og Astrid Kiholm.

Dermatolog Rikke Elkjær bliver lægeansvarlig for klinikken, og i receptionen møder du erfarne hudplejeeksperter, der både kan vejlede i klinisk hudpleje og servere en café latte, mens du venter.

”Det er en tillidssag at lægge sit ansigt i hænderne på en kosmetisk sygeplejerske. Derfor er det alfa og omega for kunderne, at de kan stole på, at vi hos N’AGE har mange års erfaring med håndværket” siger Sanne Lønskov og tilføjer:

”Sikkerhed for et smukt, naturligt og sikkert resultat er kundernes største prioritet, og derfor har vores teams mange års erfaring og gennemgår hele tiden uddannelse i teknikker og sikkerhed for at forfine håndværket.”

Når kunderne kommer til N’AGE Odense, kan de forvente samme brede behandlingstilbud og smukke, sikre omgivelser som i N’AGE’s øvrige klinikker.

N’AGE fejrer åbningen i de nye lokaler med goodiebags til alle nye kunder frem til 10. juni.

En goodiebag indeholder blandt andet gavekort til N’AGE og klinisk hudpleje. Den har en samlet værdi på cirka 1200 kroner. Husk at efterspørge den ved behandling/konsultation.

Hvad: N’AGE flytter i nye, større lokaler

Hvor: Lille Gråbrødrestræde 1, 5000 Odense C

Hvornår: 10. maj

Del artikel

Andre læser også