Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Blandt Danmarks bedste: Meyers leverer årets nytårsmenu i Odense

Af Redaktionen

Årets sidste middag skal være en fest, men mange ender med slet ikke selv at kunne nyde værtsrollen.

I stedet gemmes festkjole eller smoking under forklædet, og du rumsterer med gryder og pander, mens resten af selskabet sipper champagne og skyder bordbomber af for næsen af dig.

For Meyers har måltidet og samværet omkring de særlige anledninger altid i været i højsædet, og derfor begyndte man allerede for mange år siden at supplere beholdningen af gode nytårsopskrifter fra bøger og hjemmeside med salget af en nytårsmenu, der skulle gøre det let at skyde genvej til en lækker nytårsmiddag med holdning og høj kvalitet.

Rosastegt nytårsklassiker eller en grøn eksplosion?

Nytårsmenuerne fra Meyers leveres til hele Danmark og øer med brofast forbindelse, og der er to forskellige menuer at vælge imellem: Den klassiske og den vegetariske.

Fælles for dem begge er, at de tager udgangspunkt i solidt kokkehåndværk, bæredygtig omtanke og sæsonnære råvarer.

Uanset udgaven er prisen 355 kr. pr. kuvert for en 3-retters menu.

Den klassiske menu står i år på bisque af jomfruhummer og strandkrabber med brug af krabbekød, æble og syltet fennikel efterfulgt at tournedos af dansk oksemørbrad med trøffelsauce, confiteret persillerod og langtidsbagte rødbeder med røget olie og tyttebær.

Finalen er en intens chokolademousse med havsalt, hvid chokoladecreme og blomster fra i sommer.

På den grønne front er Meyers med helt fremme, når det kommer til at skabe gennemførte smagsoplevelser fra planteriget.

Den vegetariske nytårsmenu står derfor på jordskoksuppe med friske æbler, en hovedret af kejserhatte stegt i misosmør og elementer som saltet citron, roser og en sprød crumble med løg, svampe, tyttebær og timian.

Desserten er den samme nytårsbombe som på den klassiske menu.

Menuerne kan selvfølgelig kombineres på kryds og tværs, hvis der både er kødspisere og grøntsagselskere i selskaber. Tjek de flotte billeder af menuerne nederst i artiklen.

Særlig menu til små nytårsgæster – og til de tørstige

Mens mangt en voksen nytårsgæst også snildt kan risikere at gå kold før tolv, sker det for ungerne oftest grundet træthed.

Derfor gør Meyers noget særligt ud af aftenens tidlige program med en 3-retters menu skræddersyet til junior for 165 kr.

Her står den på jordskoksuppe med bacon, mør kylling med skysauce og snackgrønt, samt en dessert på højde med de voksnes.

Ligesom der er mulighed for tilkøb til de små, er der også linet op med små tilkøb til resten af selskabet.

Det gælder kransekage direkte fra Meyers eget konditori og en vinmenu skræddersyet til maden med bobler, hvid- og rødvin i flaskevis.

Vind en nytårsmenu til fire fra Meyers

Meyers udlodder en nytårsmiddag til en heldig MigogOdense læser og tre gæster.

Vinderen vælger selv, om præmien skal være den klassiske eller vegetariske menu.

Maden leveres til døren i en praktisk termokasse den 30. december – lige til at varme op og anrette dagen efter.

For at deltage skal du svare på, hvilken slags knuste kager, der indgår i desserten på alle nytårsmenuer fra Meyers Køkken. Du finder svaret lige her og skriver det i en kommentar på vores opslag inde på MigogOdenses Facebook-side.

Skriv også mindst en du vil invitere på nytårsmenu.

Vi trækker en vinder allerede på tirsdag d. 10. december

Se de flotte billeder af Meyers Nytårsmenuer herunder

Vegetar-forret
Klassisk nytårsmenu hovedret
Børnemenu dessert

Del artikel

Andre læser også