MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burger King besked går viralt: Bestil en Big Mac fra McDonalds

Af Michael Qureshi

2020 er bare året, der bliver med at give – ja og tage.

Endnu et godt eksempel på, at verden er ved at blive helt skør. Tirsdag aften har Burger King Danmark fulgt trop med resten af kæden på internationalt plan.

Man opfordrer simpelthen til, at folk bestiller McDonalds. Så det er faktisk helt cool, hvis du vælger McDonalds frem for Burger King her i Odense.

“Vi troede aldrig, at vi ville opfordre dig til det her. Ligesom vi heller ikke troede, at vi ville opfordre dig til at bestille fra KFC, Domino’s, Flyvergrillen, Sunset Boulevard..”

Branchen står sammen

Herfra fortsætter Burger King Danmark med at nævne navne på konkurrenter i Fastfood-branchen. Men selv om man nærmest ikke tror sine egne øjne, så er deres sociale medier ikke blevet hacket.

“En Whopper er altid bedst, men det er heller ikke så dårligt at bestille en Big Mac,” lyder det videre i kampagnen fra Burger King.

I stedet er det en besked som opfordrer til, at man tager ud og spiser uanset hvad i øjeblikket. Aldrig har krisen været værre i restaurantbranchen grundet Covid-19, og det er nu tid til at stå sammen.

“Restauranterne har tusinder af medarbejdere ansat, der alle har brug for hjælp i øjeblikket,” skriver de i beskeden.

Del artikel

Andre læser også