Copper Box har udsigt lige ud til vandet: Har du prøvet den hyggelige café?

Annonce for MigogOdenses fordelsklub ClubOdense

Hos Copper Box café og bar er der en uhøjtidelig atmosfære og plads til alle.

Menukortet tager udgangspunkt i et bistrokoncept, hvor alt er lavet fra bunden. Det er enkelt men godt. Til frokost er det klassikere som stjerneskud, hønsesalat og fish’n’chips.

Kommer du om aftenen, er der mulighed for at få en tre-retters menu med to glas vin for bare 300 kr.

Pppppst! Er du medlem af vores fordelsklub ClubOdense, kan du få dobbelt op på drinks og en rigtig god pris på stjerneskud hos Copper Box. Det koster kun 35 kr. om måneden at være medlem. Meld dig ind lige her.

En familieejet husbåd

Husbåden, der danner rammen om den flydende café, er beliggende på Finlandkaj i Odense havn.

Et område i rivende udvikling. Caféen er drevet af Ditte Rasmussen i samarbejde med kok og køkkenchef Mikkel Thrane.

Det var Dittes forældre, der for fire år siden købte husbåden, der dengang lå i Aalborg, hvor det også var en café. Sidste år overtog Ditte driften af caféen og ændrede konceptet:

”Det er vigtigt for os, at vi appellerer til det brede publikum. Copper Box er et sted for alle. Det er ikke fint og fancy, men vi laver god mad, og så har vi et sted, hvor det er rart at være. Vi gør meget ud af at skabe en god stemning” fortæller Ditte Rasmussen.

”Vi serverer også drinks, og så kører vi fredag og lørdag happy hour fra 15.00 – 17.30, hvor vores gæster kan få en halv liter fadøl eller drinks for kun 30 kr. Vi har mange forskellige brætspil, og ude på dækket er det muligt at slå søm i eller spille kæmpeklodsmajor” fortæller Ditte videre.

Åbent for alle om sommeren

Copper Box er et sæsonsted. I sommermånederne er det en café med åbent for alle, mens der om vinteren er åbent for selskaber.

Med en beliggenhed på Odense havn er det perfekt til de solrige sommerdage. På dækket er en stor udendørs terrasse, hvor maden og udsigten over vandet kan nydes i fin forening.Få rabat på Copper Box med ClubOdense
Som medlem af vores fordelsklub ClubOdense kan du spare masser af penge på byens bedste steder.

Hver måned sender vi dig en GoodiePack til din telefon, som giver dig eksklusive fordele. Det er både spændende at udforske, og så sparer du altså en del penge. Det koster kun 35 kr. om måneden at være medlem, og du kan melde dig ind uden binding lige her.

I denne måned har du bl.a. mulighed for at få dobbelt op på drinks og en rigtig god pris på et stjerneskud hos Copper Box, hvis du er medlem af ClubOdense.

Du kan også…

  • Få rabat på billetten til Michelangelo særudstilling hos ODEON
  • Spare 25 % på burger og raw bowls hos café Kosmos
  • Få en iskaffe til 25 kr. hos Coffee and Eat
  • Og meget, meget mere!

Bliv inspireret til lækker mad: Claus Meyer holder foredrag i Odense

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
PR foto: Tikko
PR foto: Tikko

Hvis man siger dansk madkultur, må man også sige Claus Meyer.

Den gastronomiske iværksætter har i mere end 30 år sat sit præg på den danske madkultur, bl.a. som vært på mere end 300 programmer på DR1 og som forfatter af 30 koge- og bagebøger.

Han er endvidere partner i den danske Michelin-restaurant Noma samt medejer af to andre Michelin-restauranter i New York.

Nu rejser han rundt i Danmark for at dele ud af sine erfaringer indenfor mad såvel som formålsorienteret virksomhed, og torsdag den 30. april fra kl. 19.00 til 21.00 kommer han til Magasinet i Odense.

Meyer vil i løbet af aftenen tale om sin lange karriere og også komme med konkrete idéer til, hvordan du med en minimal investering af tid og kroner, kan få et vidunderligt madliv, som fremmer din og planetens sundhed.

Fra Lolland til Frankrig

Det har bestemt ikke ligget i kortene, at Claus Meyer skulle blive så toneangivende indenfor den danske madscene, som han er blevet.

Som 18-årig forlod han, hvad han selv kalder et ”kulinarisk mørke” på Lolland for at tage til Frankrig.

Her mødte han et konditorægtepar i Gascogne, som åbnede hans øjne for mulighederne i maden, og siden da har han rejst rundt i hele verden for at realisere uforløste potentialer.

I 2010 stiftede Meyer fonden Melting Pot, som har til formål at forbedre livet og fremtidsmulighederne for udsatte mennesker med velsmag som våben.

Du kan købe billetter fra 299 kr hos Tikko.

Hvad: Claus Meyer foredrag – om at følge sit potentiale

Hvor: Magasinet, 5000 Odense C

Hvornår: 30. april, kl. 19.00-21.00

Mærkedagen skal fejres: Nyd en gratis Irish Coffee i Odense

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: PR
Foto: PR

Der er efterhånden en mærkedag for alverdens ting, og det gælder selvfølgelig også den populære drik Irish Coffee.

National Irish Coffee Day finder sted hvert år den 25. januar, og den dag kan du fejre lige her i Odense med din kaffeglade ven, for du kan nyde en gratis Irish Coffee mellem kl. 20.00 og 21.00 i Storms Pakhus.

I anledning af mærkedagen uddeles der gratis Irish Coffee til de første 100 personer, der kommer forbi Vakse Viggo mellem kl. 20.00 – 21.00

Historien om Irish Coffee

Den populære Irish Coffee, der oprindeligt blev serveret med den irske whiskey Tullamore D.E.W., stammer helt tilbage fra vinteren 1943/44.

Et fly måtte lande på vandet ved Foynes Lufthavn i Irland, og passagererne blev sejlet i små, åbne joller til lufthavnen, hvortil de ankom gennemkolde og forfrosne.

For at de hurtigt kunne få varmen og noget at styrke sig på, fik de serveret kaffe tilsat irsk whiskey.

En af passagerne takkede kokken for den vidunderlige kaffe og spurgte, om han brugte brasiliansk kaffe, men kokken svarede: “Nej, det er irsk kaffe!”

Irish Coffee blev den traditionelle velkomstdrink i lufthavnen, og da en journalist fortalte sin ven, ejeren af Buena Vista Cafe i San Fransisco, om den varme drik, skabte de den opskrift, vi kender i dag – med Tullamore D.E.W. whiskey, kaffe, sukker og letpisket fløde.

Den første levering af Tullamore D.E.W. whiskey til Buena Vista Cafe i San Francisco.

På Buena Vista Cafe serverer man stadig op til 2.000 Irish Coffees om dagen. Og de serverer den stadig med Tullamore D.E.W. – den originale whiskey til Irish Coffee.

Gældende betingelser

Der serveres én Irish Coffee per person i tidsrummet 15.00-16.00 d. 25. januar 2020.

Der er et begrænset antal, så der udskænkes efter først-til-mølle-princippet.

Hvad: Gratis Irish Coffee
Hvor: Vakse Viggo’s i Storms Pakhus
Hvornår: Kl. 20.00-21.00 d. 25. januar 2020

The Food Stall udvider: Åbner nyt sted i Odense

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

The Food Stall er blandt de mest populære steder i Odense, når det gælder frisksmurte sandwich og en stor bland selv salatbar.

De er allerede godt repræsenteret i Odense C i Magasin og i Odense Banegård Center. Nu har de så udvidet med endnu et sted.

Det er dog ikke helt en tro kopi af de to steder, de har inde i centrum.

Forleden åbnede The Food Stall nemlig en butik udelukkende med lækker frisk salatbar i Rosengårdcentret.

40 varianter af frisk salat

Man kan blande sin salat i ta’ selv baren, som er propfyldt med 40 varianter af frisk salat, økologiske grøntsager og rigelige mængder sprøde toppings og dressinger.

The Food Stall oplyser desuden, at man sparer 50 % en time før lukketid for at minimere madspild.

Her kan du få frisksmurte sandwich og blande din egen salat i deres store, lækre salatbar.

Salatbaren er åbnet i hjertet af Rosengårdcentret på Storetorv.