MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny bæredygtig café er åbnet: Cozy & More satser på kvalitet og service

Af Christina Frederiksen

En landsdækkende cafékæde er klar til at tage imod kunder i Dalum.

Den 1. april kunne Cozy & More byde velkommen til de første gæster i lokalerne, der ligger lige over for Odense Zoo. En placering som driftsleder Tony Linde Rasmussen er særdeles tilfreds med:

“Vi vil gerne hjælpe zoo og servicere dens gæster, når de for eksempel venter i kø. Vi ligger også rigtig godt i forhold til OUH, hvor mange medarbejdere benytter parkeringspladsen her ved siden af.

Og så har vi bare kunnet mærke, at borgerne i Dalum har taget rigtig godt imod os de første dage. Det er dejligt,” siger Tony Linde Rasmussen, der også kan se, at mødre og fædre på tur med barnevognen er hyppige gæster, når de kommer forbi på deres ture ad områdets grønne stier.

Hos Cozy & More, der også har caféer i Skt. Gertruds Stræde og i Magasin Odense, har man et skarpt fokus på bæredygtighed, kvalitet og service. Sådan er det selvfølgelig også i Dalum.

“86 procent af vores produkter er økologiske. Vi indretter med naturlige materialer og går så meget som muligt væk fra at bruge plastik,” siger Tony Linde Rasmussen.

I København er café- og restaurationsgæster glade for at bruge app’en, James, som betyder, at man kan bestille, mens man sidder ved bordet – og altså slippe for at stå i kø.

App’en er ikke voldsomt udbredt i Odense, men hos Cozy & More kan kunderne vælge at bruge den.

Åbner i alle Billigblomsts forretninger

Udover kvalitetskaffe fra Copenhagen Coffee Lab, sandwiches og kager kan te-glade gæster også se frem til en delikat – og ikke mindst lokal – oplevelse hos Cozy & More.

Det er te fra firmaet, Fynt, der fylder kopperne på caféen. Ligeledes er caféen indrettet med møbler fra blandt andet Zoom, der har hjemme i Skibhuskvarteret.

På den anden side af vejen ligger Bondestuen, hvor der sommeren igennem er koncerter med blandt andre Sanne Salomonsen og Anne Linnet.

“Vi kommer til at følge med Bondestuens koncerter. Der kommer rigtig mange mennesker, hvor der vil være begrænset plads. Så kan folk i stedet gå over til os og sætte sig med en kop kaffe,” siger Tony Linde Rasmussen.

I juni lancerer Cozy & More en rosé- og skaldyrsaften, og i det hele taget vil caféen i den kommende tid invitere til en masse arrangementer. Nærmere dato for disse arrangementer følger senere.

Som én af de helt store nyheder kan Tony Linde Rasmussen glæde sig over, at Cozy & More har indgået en aftale med den landsdækkende blomsterhandler Billigblomst. Aftalen går kort og godt ud på, at Cozy & More skal drive café i samtlige af Billigblomsts forretninger rundt om i landet.

Til august åbner Billigblomst en forretning i Korup, og det bliver altså også med en Cozy & More-café til tørstige og sultne kunder. I alt kommer Cozy & More til at åbne yderligere ni caféer.

Hvad: Cozy & More
Hvor: Gustav Johannsens Vej 1, 5000 Odense C – lige over for Odense Zoo
Hvornår: Hver dag kl. 9-18

Del artikel

Andre læser også