MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Landets største udvalg: Dansk Flise Lager åbner stort showroom i Odense

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: www.mortenelsborg.com
Foto: www.mortenelsborg.com

Mange danskere har udnyttet corona-nedlukningen til at fremrykke renoveringer i hjemmet, og der er især ét rum, vi har været glade for at opgradere.

Danskerne har nemlig købt fliser til badeværelser som aldrig før, og nu er der kompetent hjælp af hente her i Odense.

Dansk Flise Lager har nemlig valgt at åbne et helt nyt showroom Lind Hansens Vej 9 her i Odense.

Her kan du opleve Danmarks største udvalg af fliser til hele hjemmet, og der er omgående levering på 90 % af sortimentet. De har udelukkende 1. kvalitet 1A-fliser, og der er prisgaranti på ALLE fliser.

www.mortenelsborg.com

Selvom Dansk Flise Lager oplever stor efterspørgsel på fliser til samtlige rum i de danske hjem, er det altså især badeværelset, hvor danskerne vælger at skifte fliserne lige nu.

“Mange danskere bor i huse, hvor badeværelserne er fra en tid, hvor udvalget af fliser var lille, og hvor kvaliteten var mindre god,” fortæller Kenneth Gam, daglig leder i Dansk Fliselagers showroom i Odense.

I dag er sagen en anden, og i Dansk Flise Lagers showroom i Odense er der lige nu en kæmpe efterspørgsel efter fliser af høj kvalitet, og det kan de levere.

Det hitter i Odense lige nu

Lige for tiden efterspørger danskerne, uanset om det er renovering eller nybyg, storformat fliser. Primært i størrelserne 60×60 / 60×120 / 80×80 / 100×100.

“Oftest går mange af vores kunder med det sikre valg, som f.eks fliser i grålige farver med beton look, eller beige- / sandfarvede stenlook, men mange husejere bliver også mere og mere modige,” forklarer Kenneth.

“Mange kunder gør sig umage med at designe deres eget badeværelse, for badeværelset må i dag gerne være et oplevelsesrum, og ikke som før, hvor det bare var et rum, hvor man klarer det fornødne og går i bad.

Vi har heldigvis så gode råmaterialer og teknologier i dag, er det er muligt at producere fliser som er helt unikke i form af farver, naturens materialer, kobberlook, metallook, trælook osv.

En ny trend er på vej i Odense

Lige nu ser Dansk Flise Lager også en anden helt klar trend i danskernes flisevalg.

“Vi får i Odense også ofte forespørgsler efter de store slabs / helvægsfliser som aldrig før. Det er fliser, som er op til 270 cm.

Det betyder én flise – én væg. Disse store fliser giver ultimative visuelle oplevelser, og gør badeværelset til noget helt særligt. Samtidig bliver den daglige rengøring en leg,” siger Kenneth.

Hvilken flise skal jeg vælge?

At vælge en flise til f.eks. køkken, badeværelse eller bryggers kan være en jungle.

Der er mange fliser at vælge imellem, og frustrationen kan ofte ligge i størrelser, farver og udtryk.

For skal badeværelset fremstå minimalistisk, eller er ønsket måske en sydlandsk ”hule”, hvor den varme glød og det rustikke spil er i højsædet?

Det kan være svært og vælge, og valget bliver ikke nemmere hvis husets beboere, ikke er enige om badeværelsets stil og udseende.

“Ofte er det sådan, at husets stil føres videre til badeværelset, således der er en gennemgående rød tråd i huset.

Er der tale om et nybyggeri, vælges der ofte den samme flise i hele huset. Måske i flere størrelser, men i samme farve, udtryk osv.

Lidt anderledes er det, hvis det blot er badeværelset som skal renoveres. Ofte er ønsket samme stil som huset, men opgraderet til tidens trends, og det kan gøres på mange måder,” siger Kenneth.

Tag i showroom når du vil

Fra klokken 8.30 – 16.30 kan du få gratis rådgivning af de uddannede medarbejdere i Dansk Flise Lagers showroom på Lind Hansens Vej 9, men passer de tider ikke ind i din tidsplan, er der hjælp at hente.

Det helt særlige ved Dansk Flise Lagers showroom er nemlig, at du kan kigge forbi, når du vil. Der er nemlig åbent hele året rundt fra klokken 08.00 om morgenen til klokken 21.00 om aftenen.

“Uden for de bemandede timer, kan man få en kode tilsendt via hjemmesiden, og så har du let adgang, når det passer dig,” siger Kenneth.

Du finder Dansk Flise Lagers store showroom på Lind Hansens Vej 9 her i Odense.

Dansk Flise Lager

Del artikel

Andre læser også