Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den ultimative forbrydelse: Drabscheferne fortæller om de største sager

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Les Kaner
Foto: Les Kaner

Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere.

Med deres indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende danske drabssager, giver de dig et snart helt unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder og deler detaljerne, som du ikke kunne læse om i aviserne.

De holder foredrag her i Odense 22. november, og billetterne plejer at ryge hurtigt.

Den ultimative forbrydelse

Kom helt tæt på store landskendte sager som Amagermanden, Stewardesse-drabet og Sonay-drabet.

De garvede drabsefterforskere vil fortælle om sagerne, der fik massiv omtale i medierne, og vil gøre dig klogere på, hvorfor nogle mennesker vælger at begå den ultimative forbrydelse – at slå et andet menneske ihjel.

Unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder

Kurt Kragh og Ove Dahl har begge været med til at opklare de mest opsigtsvækkende mord i Danmark og har siddet ansigt til ansigt med mænd og kvinder, der har taget livet af andre mennesker. Udover førstehåndsberetninger og et unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder vil du også blive klogere på de syv motiver, der typisk ligger bag et drab – jalousi, begær, profit, magt, udstødelse, hævn og fanatisme.

Om Drabscheferne

Kurt Kragh har været i politiet i 37 år, heraf 27 år som kriminalkommisær og souschef i Rejseholdet. Hos Rejseholdet var han efterforskningsleder i en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste otte år som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef.

Både Kurt Kragh og Ove Dahl er kendte ansigter på TV og er forfattere til flere bøger om efterforskningsarbejde og sager de har arbejdet på.

Du finder billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også