Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor skal du overveje at bruge videoproduktion til din virksomhed

Af Redaktionen

Annonce

Driver du en virksomhed og ønsker du at skille dig positivt ud i et stort marked? Her bør du kraftigt overveje at bruge et videoproduktionsfirma, der kan give jeres virksomhed et unikt touch.

Her kommer der 3 grunde til, hvorfor du bør vælger et firma der er specialiseret i videoproduktion i Odense

1.      Få skabt en ny fortælling

 

Nogle gange kan det være svært at få sit budskab ud på tekst, derfor kan det være en stor hjælp at få produceret en video, der kan give en helt nye vinkel og historie på dit budskab. Særligt hvis din virksomhed er meget visuel eller en oplevelse, så kan det give en ekstra dimension.

Lad os sige at du ejer et rejsebureau, så kan det sommetider være svært at få sine læsere til at sætte sig ind i, hvordan det er at dykke i koralrev eller ride på kameler. Med en lækker videoproduktion, kan du få dit budskab ud til dine læsere og give dem en fornemmelse af, hvordan dit produkt og service er.

Et billede siger mere end tusinde ord, derfor må videoer sige mere end en million ord. En video kan være en effektiv måde at få dit budskab ud og få skabt en ny fortælling om dit produkt eller ydelse.

En anden fordel ved at få udarbejdet videoer til din virksomhed er, at du kan bruge disse videoer i din SOME strategi.

I og med at der er så mange der ønsker at få læsernes opmærksomhed på Facebook og Instagram, så skal man have helt nye kneb til at få læserne til at blive opmærksom på din ydelse/produkt.

Undersøgelser viser, at videoer har en tendens til at få øget opmærksomhed og aktivitet et billede eller et almindelig tekstannonce.

2.      En god måde at vise ”Behind the scenes”

Folk elsker at høre om, hvem personerne og teamet er bag de forskellige virksomheder. Ved at få et hold dygtige videofolk til at skyde nogle lækre ”behind the scenes” scener, så kan du sende et mere naturligt og ægte signal til dine besøgende. Det er en god måde at give dine besøgende et indblik i, hvem de handler og skriver med. Husk på, at mennesker handler med mennesker og ikke med maskiner.

Du kan også få lavet en videopræsentation af de forskellige medarbejdere, der kan blive vist på din ”om os” side.

3.      Øg troværdigheden

 

Folk har aldrig været så skeptiske som de er i dag. Den skepsis skal i fjerne ved at have fede videoer på jeres hjemmeside, sociale medier eller andre steder, hvor jeres potentielle kunder færdes.

Når folk ser, at i har en lækker of professionel video på jeres hjemmeside, så fremstår i automatisk mere autoritære, hvilke vil øge jeres troværdighed.

Der er mange gode grunde til at vælge et dygtigt videoproduktion til din virksomhed.

Del artikel

Andre læser også