Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor skal du vælge en Gymnastik efterskole

Af Redaktionen

Annonce

Går du i folkeskolen og overvejer du, om du skal vælge en gymnastik efterskole efter 9. klasse, så kommer der her nogle råd, der kan gøre dig klogere på, hvorfor du skal vælge en efterskole.

Selvom det kan være en stor udfordring at sige farvel til sin vante ramme, sine venner man har kendt i 10 år og ens hjemby, som man har kendt hele sit liv.

Men det kan være rigtig sundt at komme ud hjemmefra og få nye oplevelser med helt nye mennesker.

1.      Nye venner

 

Den helt store fordel ved at tage på efterskole er, at du får nogle venner, som du har resten af dit liv. Et år på efterskolen er ikke kun muligheden for at prøve nogle nye sportlinjer og forberede dig til gymnasiet.

Hvis du spørger de fleste der har gået på efterskole, hvad det bedste du har taget med fra efterskolen er svaret ofte: nye venner.

Det helt unikke ved at få nogle tætte bånd med sine nye venner fra efterskolen er, at du har en oplevelse med nogle folk, som kun i har.

Når man bruger tiden sammen 24/7, så danner man rigtig hurtigt nogle tætte bånd, der er helt unikke.

Så noget af det bedste ved at tage på efterskole er, at du får nogle nye venner, som du har resten af dit liv.

2.      Mulighed for at dyrke din yndlingssport

 

Den helt store fordel ved at vælge en idrætsefterskole eller gymnastik efterskole er, at du har mulighed for at bruge en masse tid på din yndlingssport.

Efterskoleåret er året hvor du kan blive rigtig dygtig til fodbold, roning, gymnastik eller noget helt andet. Hvis du vælger en dedikeret idrætsefterskole, så har du også skarp mulighed for at udvikle dig indenfor dit felt, da de fleste idrætsefterskoler har nogle dygtige lærer, der er gode til at fomidle deres stof.

Du skal dog passe på, at du ikke vælger en idrætsefterskole, hvor det hele går op i sport.

Nogle gange har man også brug for at lave noget andet end sport, og derfor bør du også overveje en almindelig efterskole, hvis det hele ikke skal gå op i sport.

3.      Mulighed for at udvikle dig socialt

 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at du har mulighed for at udvikle dig positivt, hvis du vælger at tage på en efterskole. Særligt dine sociale færdigheder kommer på prøve, når du tager på efterskole. I og med at du er sammen med folk 24/7, så lærer du også noget om dig selv, når du er sammen med andre mennesker.

Du lærer hvordan du skal opføre dig overfor mennesker, da du ikke kan være en idiot og brænde broer, da du vil møde personerne igen næste dag.

Derudover lærer du også en masse om andre mennesker, da du er sammen med dem hele tiden og på den måde kommer tættere på dem.

Del artikel

Andre læser også