Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Direkte ind som nummer et: Ude Af Kontrol rammer Odense på ny Tour

Af Michael Qureshi

Det bliver vanvittigt, frækt og fuldstændig uforudsigeligt, når drengene fra Ude af Kontrol rammer Odense på deres kommende turné.

Den 19. marts 2021 spiller de i Jyske Bank Arena med deres “Uforglemmelige Anderledes Tour”. Billetsalget startede i mandags.

Der er absolut også store forventninger til trioen, der for alvor kan få en stemning op på kogepunktet til deres koncerter.

De er netop i dag røget direkte ind som nummer et på albumlistens førsteplads med deres “Uforglemmelig Anderledes Kunst”.

“Vi er fucking glade, stolte og meget taknemmelige overfor vores lyttere, som har gjort dette muligt! Det er en faktuel placering, som er med til at blåstemple en ungdomskultur, som er kommet for at blive,” siger de til Ekstra Bladet omkring førstepladsen.

Har opnået kultstatus

Ude af Kontrol har opnået nærmest kultstatus på rekordtid, og blandt andet var der så stort pres på i teltet på Nibe Festival i 2018, at man måtte lukke koncerten ned.

Siden har Ude af Kontrol blandt andet også væltet Skanderborg Festival med deres energiske sceneshows og vilde tekster.

Englando, Balken og Munken har de seneste år skabt en bølge af hits og opnået mere end 175.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet.

På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol haft 3 singler i Top50 på Spotify på samme tid i 2019, hvoraf singlen ‘næ’ havde en flot 5. plads.

Hvad: Ude Af Kontrol koncert
Hvornår: Fredag d. 20. marts 2021
Hvor: Jyske Bank Arena
Billetter her

Del artikel

Andre læser også