Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Må finde andre alternativer: Nu lukker man også ned for bland selv-slik

Af Redaktionen

Fredag melder supermarkedsgiganterne COOP samt Salling Group, at de stopper for al salg af bland selv-slik i forhold til at nedbryde udbredelsen af Corona-smitte.

Det skriver DR.

Det gælder altså blandt andet Kvickly, Super Brugsen, Fakta fra COOPs side og Salling Group har eksempelvis Føtex og Bilka over hele landet.

Billedet her til artiklen er fra Kvickly, så det er allerede iværksat, og dermed er der ikke mange steder, man kan få fredagsslik. Dog er der selvfølgelig mulighed for at købe slik i poser.

Vil være på den sikre side

Selv om myndighederne har gjort det klart, at Corona-virus ikke smitter gennem madvarer, så har man altså alligevel valgt at være på den sikre side i forhold til bland selv-slik.

“Det er rigtigt, at coronavirus ikke smitter gennem madvarer, men lige præcis med bland selv-slik har vi haft en del kundehenvendelser.

Det er simpelthen af det hensyn, at vi stopper med salget, siger Lars Aarup, der ikke vil give et bud på, hvornår man igen kan købe bland selv-slik i deres butikker,” siger Coops kommunikationschef, Lars Aarup til DR.

Del artikel

Andre læser også