MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En weekend i Odense for Odenseanerne

Af Redaktionen

Selvom du måske allerede er bosat i Odense, så betyder det absolut ikke at du ikke kan tage på opdagelse i din egen by. Ofte vil man faktisk bliver overrasket over, hvor mange ting man egentlig aldrig har opdaget før. I en travl hverdag, er det nemlig ret så let bare at gå rundt i sin egen verden og ikke lægge mærke til alt omkring en.

Men fordi du er så heldig at bo i sådan en smuk by i Danmark, så bør du måske alligevel tage ud og opleve den på ny. Her i artiklen, kan du få tips til, hvad du kan opleve.

 

Tag på museum i Odense

Hvad enten, at man er til kunst eller udstillinger generelt, så kan det faktisk være en oplevelse at prøve at besøge et museum.

I Odense, kan man eksempelvis besøge Kunstmuseum Brandts, som er Fyns største kunstmuseum.

Du kan opleve kunst på højeste niveau på de fem etager og med 8-10 skiftende udstillinger årligt.

Har du eller I, endnu ikke haft fornøjelsen af at besøge dette museum, så bør I måske gøre det i weekenden.

Danmarks Jernbanemuseum, kunne også være en idé at besøge, hvis det har interesse. H.C Andersens Hus, er også et must for dem som elsker eventyr og fortællinger.

 

Tag ud at spise på en lækker restaurant i Odense

Når det nu er weekend, så må man gerne forkæle sig selv. I Odense, er der heldigvis masser af gode restauranter at vælge imellem. Er du eller I til mad fra det japanske køkken, så kan I besøge restauranten, ’Goma’ som har fået gode anmeldelser. På I Pupi Siciliani, kan man få lækker italiensk mad. Ønsker du eller I, at nyde jeres mad i smukke omgivelser, så bør I overveje at få middag på Sortebro Kro.

 

Husk at slappe af derhjemme

Det er selvfølgelig også vigtigt at slappe af derhjemme, når man har fri. Et godt tip er derfor at få styr på gøremålene, inden man smider sig på sofaen. Måske stod der rengøring, oprydning og bestilling af de bedste måltidskasser på to-do-listen. Man kan eventuelt tage på opdagelse og eventyr i Odense om søndagen, sådan lørdagen bliver brugt på alle de andre ting.

 

En afslappende weekend på Fyn

Hvis du eller I, slet ikke er til nogle af disse aktiviteter som beskrevet længere oppe, så kan I også overveje noget helt andet. Nemlig et lækker spaophold på Fyn. Hvis I trænger til at komme helt ned i gear og bare nyde hinandens selskab, så er et ophold på et spahotel, opskriften på en perfekte weekend. Der findes flere forskellige hoteller at vælge imellem, alt efter hvad I søger og, hvor langt i gider at skulle køre. Måske, er en romantisk weekend, med spa, massage, lækker mad og hinanden, lige præcis det som I har brug for. I kan eksempelvis booke et ophold på Comwell Kongebrogaarden, hvor der er fokus på både gastromien og velvære. Hvis I ikke finder et overnatningssted på Fyn som, falder i jeres smag, så kan I jo tage til enten Jylland eller Sjælland.

Del artikel

Andre læser også