Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et løb med mening: Kom til Centimeter Maraton med Rasmus Klump

Af Emil Kjær Jørgensen

Nu har selv de allermindste i familien muligheden for at blive maratonløbere, når Børneulykkesfonden og Rasmus Klump afholder Centimeter Maraton lørdag den 10. oktober fra kl. 09.30 i Storms Pakhus, hvor de skal nedlægge 42.195 cm (hvad der svarer til godt 400 m).

Alle børn løber deres Centimeter Maraton iført en flot refleksvest med Rasmus Klump.

Vesten udleveres inden løbet og skal ikke afleveres igen, og den er en del af løbet for at sætte fokus på synlighed og sikkerhed i trafikken.

Mød Rasmus Klump efter løbet

Når børnene har gennemført deres Centimeter Maraton, er der selvfølgelig guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene. Der er også vand og snacks til alle de seje maratonløbere.

På pladsen vil Rasmus Klump stå klar til, at børnene kan få taget et billede sammen med ham. Det vil også være muligt at være med i tegnekonkurrencen, klæde sig ud som Rasmus Klump i udklædningsværkstedet og meget mere.

Det er helt op til dig, om du vælger at løbe sammen med dit barn (som pildskadde), som en familieaktivitet, eller om du lader barnet om løbeturen (som Gøje) og i stedet står klar med heppeflag og rosende ord, når dit barn krydser målstregen. Alle kan løbe med og skulle turen være for lang for de små ben, er I velkomne til at løbe/gå ruten med klapvogn.

Billetter koster 100 kroner pr. barn – voksne der løber/går med er ganske gratis.

En dybere mening

Meningen med Børneulykkesfondens Centimeter Maraton er at inspirere børn og forældre til en hverdag med mere bevægelse og fysisk aktivitet ved at gøre løb til noget sjovt og spændende at deltage i, hvor alle kommer hjem med en god oplevelse.

I dag bliver mange børn ikke motorisk udfordrede i hverdagen, og dette har resulteret i stigende tendenser som overvægt, inaktivitet og usunde vaner.

Derfor opfordrer DGI, Shell, Continental og Børneulykkesfonden til mere bevægelse blandt børn i fællesskab med familie og venner.

Program:

09:30 Eftertilmelding samt afhentning af løbsposer og løbsnumre

10:50 Opvarmning med Rasmus Klump

11:00 Løbet skydes i gang

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også