Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få uvildig rådgivning fra en professionel pensionsmægler

Af Redaktionen

Har du en pensionsordning, men er du i tvivl om, hvorvidt du får mest muligt ud af den? Det kan virke uoverskueligt at holde styr på sin pensionsordning. Men der er hjælp at hente. I denne artikel kan du læse om APC Forsikringsmæglere, der kan give dig uvildig og professionel pensionsrådgivning.

Annoncørbetalt indhold leveret af PeterLindblad.dk

Hvem er stifteren af APC Forsikringsmæglere?

Peter Lindblad er stifteren af APC Forsikringsmæglere A/S, hvor han i dag fungerer som bestyrelsesformand og hovedaktionær i virksomheden. Da Peter Lindblad stiftede virksomheden, så han et hul i markedet, som APC sidenhen har udfyldt ved at tilbyde danskerne nye ydelser og services.

Peter Lindblad har mange års erfaring i pensionsbranchen, og selve visionen for APC var – og det er den stadig – at hjælpe danske lønmodtagere med at optimere deres pensionsordninger og dermed hjælpe dem igennem den uoverskuelige pensionsjungle. Desværre bærer pensionsbranchen nemlig præg af alt for mange skjulte omkostninger og gebyrer samt en manglende transparens. Det vil APC ændre på.

APC Forsikringsmæglere rådgiver hvert år over 6.000 danske lønmodtagere, så de kan finde frem til præcis dén pensionsordning, der imødekommer deres ønsker og behov. På den måde kan mange danskere spare flere tusinde kroner, som de selv kan bruge når de engang skal på pension

Med en omsætning på over 150 millioner kroner har Peter Lindblad fået opbygget Danmarks største pensionsmægler, og APC beskæftiger i dag mere end 100 dygtige medarbejdere. APC har mere end 14.100 kunder med en samlet pensionsopsparing på over 24 milliarder kroner. Det gør det muligt for APC at forhandle nogle rigtig lukrative aftaler og rabatter til deres kunder.

APC Forsikringsmæglere er bygget på en lavpraktisk tilgang til pensionsrådgivning, hvor du bliver præsenteret for de løsninger, der er relevante for dig, så du kan få optimeret din pensionsordning. Læs mere om APC Forsikringsmæglere A/S’ stifter her.

APC varetager dine økonomiske interesser

Du kan altid stole på, at APC Forsikringsmæglere varetager dine finansielle interesser. Mange danskere har været glade og tilfredse med den rådgivning, som de har fået tilbudt. Således har APC også hele fem stjerner på Trustpilot, hvilket jo viser, at de gør noget rigtigt. Se APC pension anmeldelserne her.

Det er let at blive medlem hos APC, og som medlem får du adgang til flere nyttige fordele, der blandt andet er:

  • Faglig, kompetent og uvildig pensionsrådgivning
  • Blandt de laveste pensionsomkostninger
  • Løbende overvågning af din pension
  • Fri mulighed for at vælge ethvert relevant pensionsselskab

En god pensionsopsparing giver dig muligheden for endelig at realisere nogle af de drømme, som du altid har haft. Så man kan jo sige, at en pensionsopsparing er mere end blot de penge, som du kommer til at spare op.

Dertil kan en fornuftig pensionsordning også give dig en ny form for frihed. Det kan være, at det er blevet tid til at rejse ud i den store verden, eller også vil du måske hellere flytte tættere på dine børn og børnebørn. Med den rette pensionsordning, der passer med dine krav og behov, så har du mulighed for at gøre, hvad der passer dig.

Du kan være sikker på, at pensionsrådgivning fra APC Forsikringsmæglere altid er uafhængig af andre løsninger og produkter på markedet, for APC er ikke bundet af nogen anden aktør. Og du kan sagtens vælge imellem alle de relevante pensionsselskaber i Danmark, hvor du kan få den mest fordelagtige pensionsordning.

Så længe du er tilfreds med rådgivningen fra APC, så er de ligeledes også tilfredse. Det er nemlig uvildig pensionsrådgivning, der kan noget – og så får du de allerbedste forudsætninger for at få mest muligt ud af din pensionsordning.

Del artikel

Andre læser også