MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find her de bedste norske kredittkort

Af Redaktionen

Langt størstedelen af verden har behov for at have nogle penge til rådighed og gerne lige ved hånden. Det er med dem vi har mulighed for at kunne handle ind, få betalt vores regninger og alt hvad dét at have penge ellers indebærer. I mange år var dét at have kontanter vejen frem, men med tiden er vi gået over til en endnu smartere metode – nemlig kreditkort. Men hvad for et er det bedste?

Annoncørbetalt indhold leveret af Kredittkortinfo.no

Hvad for et kreditkort passer til dig og dine behov?

Du har muligvis allerede bemærket det, men vidste du, at langt de fleste Nordmænd benytter sig af et kreditkort flere gange om ugen? Du er muligvis selv en af dem, som flittigt benytter sig af dit kreditkort, men vidste du, at der er mange forskellige muligheder? Det er bestemt ikke unormalt den dag i dag, at eje et kreditkort. Forskellen fra nu og blot få år tilbage er dog, hvor mange forskellige kreditkort optioner der er kommet siden sidst. Nu er det ikke bare ét kreditkort som fungerer for alle, nu er der flere forskellige at vælge imellem, alt afhængigt af hvad du ønsker at få ud af det, og hvilken bank du har. Det kan være svært at navigere rundt i, især hvis du aldrig rigtig har tænkt over, hvilke forskellige muligheder der egentlig er. Hos nogle kreditkort er det muligt at hæve over det beløb som du ellers har til rådighed på dit kort, hvorimod du på andre kort ikke har mulighed for dette. Derudover, så findes der også guld kreditkort, så oftest kan give dig op til 42 dages rentefri kredit og andre gode tilbud. Som du nok kan høre, så er der flere forskellige kort at vælge imellem med mange fordele vedhæftet. Hvis du er i tvivl om hvilket kort du bør vælge, så kan du altid tage et kig hos Kredittkortinfo.no, som giver dig en oversigt over de forskellige valgmuligheder, samt en forklaring på, hvorfor det pågældende kort er fordelagtigt.

Lån eksempel: Eff.rente 17,1 %, 15.000 kr o/12 mnd, kostnad: 1.323 kr. Totalt: 16.323 kr

Det mere miljøbevidste valg: derfor er dette kreditkort en god idé

Vi er mange som ikke kan være foruden vores kreditkort alt for længe ad gangen, da de er en vigtig del af vores hverdag. Det er en nem og hurtig måde at hæve penge eller betale et beløb på. Hvis der dog skulle nævnes én ulempe ved at have et kreditkort, så er det at det er lavet af plast og derfor ikke særlig godt for miljøet. Dette er især et problem, når kreditkort skal udskiftes i ny og næ, da det ender op på cirka 70.000 kilo plast, hvilket bestemt ikke er så lidt. Det er skadeligt for miljøet, og i og med at flere og flere har fået et større fokus på miljøet, så må der findes andre løsninger. Heldigvis, så er der også andre løsninger at finde! Det genbrugte og genanvendelige kreditkort er nemlig i fuld sving. Det vil have alle de samme funktioner som det kreditkort vil allerede kender og elsker. Forskellen vil blot være lille men ganske afgørende – det kan spare miljøet for 500 ton ny produceret plast. Hvis du selv er nysgerrig på at læse mere om disse nye, spændende og miljøvenlige kreditkort, så kan du med fordel kigge på dette link Tv2.no. Her vil du kunne læse den fulde forklaring på disse nye kreditkort, samt alt hvad de indebærer og hvorfor det er en god idé for dig at overveje.

 

Tag dig god tid når du skal vælge dit næste kreditkort

Store dele af verden har benyttet sig af kreditkort i efterhånden mange år, og selvom det er en fantastisk oplevelse, så betyder det ikke, at der ikke er plads til forbedring. Hvis du kan få et kreditkort som fungerer på helt samme måde som dit nuværende, men som blot er mere miljøvenligt, hvorfor så ikke vælge den løsning til? Dette forslag kommer i takt med, at store dele af verden er blevet langt mere miljøbevidste, og derved har et ønske om at gøre en forskel. Ved at ændre de små daglige vaner, så kan vi på sigt gøre en kæmpe forskel. Der findes selvfølgelig mere end ét valg når det kommer til det miljøvenlige, så inden du blot vælger det første og det bedste, så sørg lige for at finde ud af, hvad for et kreditkort du egentlig ønsker. Ved at klikke på det øverste link, så vil du kunne finde en oversigt over dine muligheder, og derved blive klogere på hvilke valg du har, og hvorfor nogle kreditkort er mere fordelagtige end andre. En god idé er altid at kigge efter årsgebyr, effektiv rente og max kredit. Disse 3 aspekter er en god indikator for, hvad du som forbruger ønsker at være opmærksom på, ved dit næste valg af kreditkort. Tag dig god tid til at finde det valg som fungerer bedst for dig – det er trods alt noget vi bruger på nærmest daglig basis.

 

 

Del artikel

Andre læser også