MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fire byer, fire kæmpe koncerter: Fremadstormende Jung lægger vejen forbi Odense

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

I kølvandet på massiv efterspørgsel – og en verden som står på spring for at åbne op – er komettrioen Jung klar til at annoncere deres største koncerter til dato.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Og de lægger heldigvis også vejen forbi Odense, når Jyske Bank Arena byder velkommen til det fremadstormende bang fredag den 26. november.

Komettrio på vej frem

I maskinrummet står Jonas Jung (vokal), Sigurd Boesen (guitar) og Michael Hovmand (keys).

En trio som det seneste år har ligget i overhalingsbanen med vinden i ryggen og kometfart mod Danmarks største scener:

”Det er en gigantisk ære at indtage venues som Royal Arena så hurtigt. Allerede nu er det tårefremkaldende blot at forestille sig synet – vi kan mildest talt ikke vente. Vi glæder os helt vildt til at dele øjeblikket med alle vores fantastiske fans som er stået på jung-toget.

Det bliver ufatteligt stort at se og høre jer, når vi er på den anden side af alt det her.”

Et sted mellem det sensitive og det hårdtslående finder du Jung. Som Fugl Føniks har trioen rejst sig fra 80’ernes efterdønninger og skabt et dybt univers af fabelagtig lyd, herunder uimodståelige skæringer som handler om kærlighed – og det modsatte:

”Vi er alle tre meget almindelige drenge, som håber på at kunne kommunikere nogle af de følelser, vi alle sammen hele tiden står over for. Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne. Både når alting er skønt, og når alting er svært. Det forsøger vi at gøre med en lyd, som er let tilgængelig og genkendelig. Men med en vision om også at skabe et dybt, åbent og fremadskuende lydunivers.”

I forsommeren 2019 overraskede Jung med singlen ”Jeg skal nok vente” som høstede solid airplay og national opmærksomhed. Debutsinglen blev efterfulgt af ”Hun kommer tilbage”, som ramte P3’s Uundgåelige, skærpede opmærksomheden yderligere og pegede direkte på bandets soleklare talent. Med debutalbummet Blitz og den seneste single ”To Timer I Træk” er kartoteket pakket til bristepunktet med tracks som skriger efter en scene og et publikum.

Det kribler helt ned i tåspidserne blot ved tanken om den liveenergi, som snart skal beruse det danske land. Det bliver stærkt, energisk og ekstremt tiltrængt, når Jung besøger følgende byer:

TOURDATOER

Fredag 26. november: Jyske Bank Arena, Odense

Lørdag 27. november: Ceres Arena, Aarhus

Torsdag 2. december: Royal Arena, København

Lørdag 4. december: Aalborg Hallen, Aalborg

Billetsalget starter på fredag, 5. marts kl. 10.00, og du finder billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også