MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flere lækre events: Her kan du komme til ginsmagning i Odense

Af Betina Vestergård Jepsen

Gin er populært som aldrig før, og det er blevet ret så attraktivt at tage til ginsmagninger i storbyerne rundt omkring i landet.

Det gælder også Odense.

Her kommer vi med tre gode bud på, hvor du kan komme til ginsmagning i Odense i løbet af den kommende tid.

Hvorfor er gin så populært?

Vi spurgte John Hoppe, som er ejer af Vinoble Odense, hvorfor gin er blevet så populært:

“Det er så ligefremt i sit udtryk, så alle kan forstå det. Og så kan det varieres på så mange måder,” siger John Hoppe, der er begejstret for gin af mange grunde:

“Det er en sjov verden, fordi der findes så mange forskellige smage – både af gin og tonic – og fordi man med lidt frugt eller en grøntsag kan ændre hele udtrykket i en Gin & Tonic.

Det er en legeplads for voksne med nærmest uendelige muligheder, og så er der en gin til enhver mand og enhver kvinde.”

Ekspertens egen favorit

Antallet af ginvarianter er eksploderet de seneste år, og det samme er mængden af ingredienser, som folk kommer i, men Vinoble-ejeren har en mere enkel tilgang til sin favorit G&T.

“Jeg foretrækker at nyde gin på den måde som ham, der har lavet den, har tænkt, at den skal nydes, så jeg kommer sjældent noget andet i min GT end gin og tonic. Men derfor er der jo stadig et utal af varianter, fordi enhver sammensætning af en gin og en tonic giver et nyt resultat,” siger John Hoppe.

Ginsmagning på Nelle’s Filosoffen

Fredag den 9. marts inviterer Nelle’s Filosoffen til ginsmagning fra klokken 19-21. Nelle’s Filosoffen er placeret midt i Munke Mose med udsigt ud over Odense Å, og denne aften lover de gin i rigelige mængder og muligheden for at smage på fem forskellige slags gin i verdensklasse.

Flere af varianterne har fået stor international opmærksomhed og flotte priser, og Fyn vil også være repræsenteret.

Aftenen ledes an af to gin-eksperter, som leder gæsterne gennem smagningen og krydrer det hele med gode historier. Så hvis du kunne tænke dig at blive lidt klogere på den populære drik, er dette en oplagt mulighed.

OBS: Der er plads til 36 gæster, og det er efter først til mølle princippet. Så hvis du kunne tænke dig at deltage, er det bare med at få fat i din billet. Du finder billetterne her, og de koster 345 kr. Prisen er inklusiv fem drinks samt snacks og en masse viden om gin.

Ginsmagning hos Vinoble Odense

Onsdag den 28. marts kan du komme til ginsmagning hos Vinoble Odense på Dalumvej 30B.

Smagningen varer fra klokken 18.30-21.30, og du vil komme til at smage på syv helt nye slags gin, som de ikke har haft i butikken før. Hver gin har sit eget islæt, smag og oprindelse, og for at få den fulde oplevelse af dem, smages alle gin rent.

Derefter smages de med den tonic, der passer til, og bær, lime og andre ingredienser vil også blive brugt.

Vinoble lover en aften for både gin-nørder, gin-lovers og gin-nybegyndere, hvor ejer John Hoppe fører slagets gang. John vil fortælle om de forskellige ginvarianter samt komme med fif til, hvordan du pifter din G&T op.

Det koster 350 kr. at deltage, og du køber billet her.

Fra en tidligere smagning hos Vinoble Odense.

Ginsmagning på Odense Å

Selvom der er lidt tid endnu til fredag den 8. juni, kan du allerede nu begynde at glæde dig til en anderledes ginsmagning på Odense Å.

Arrangørerne bag ginsmagningen er Odense Aafart og H.J. Hansen Vin.

Turen bliver kommenteret af en ginekspert, som du kan stille spørgsmål til. Og du får rig mulighed for at dufte og smage en masse forskellige slags gin, som er lavet på forskellige botaniske elementer. Derudover bliver der serveret en lille, let anretning, som komplimenteres af ginnen.

Arrangementet foregår fra klokken 19 til 20.30, og det koster 395 kr. at deltage. Du finder billetter her.

Foto: Odense Aafart.
Seneste nyt