MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flere tusinde i Kongens Have: På torsdag synger Thomas Buttenschøn solen frem

Af Betina Vestergård Jepsen

Nu er halvdelen af dette års Torsdagskoncerter blevet afholdt.

Henrik Kragh, som er Kulturkonsulent ved Odense Kommune, giver her en opdatering på, hvordan de er forløbet indtil videre.

Skarp cocktail i Kongens Have

“De to første Torsdagskoncerter er gået rigtig godt. Flere tusinde besøgende og god lyd og musik er en skarp cocktail i Kongens Have. Til første koncert havde vi så mange gæster, at vi måtte bestille 12 ekstra toiletter til sidste uges Torsdagskoncert, så det må siges at være en succes igen i år,” siger Henrik Kragh, som håber på at se mindst lige så mange festglade odenseanere til denne uges Torsdagskoncert:

“Vi kan ikke garantere solskin på torsdag, men musikken og lyden står vi inde for. Vi håber, der kommer mange gæster igen på torsdag.”

Denne uge kan du høre Thomas Buttenschøn, TÅRN og Trailerpark:Jesus. Her får du et kort overblik over de tre kunstnere.

Thomas Buttenschøn

Den halvt danske, halvt zambianske sanger og sangskriver Thomas Buttenschøn er bl.a. kendt for sit store hår, sine glade sange og sin deltagelse i Vild med dans, hvor han tog danskerne med storm. På torsdag kommer han ikke for at danse men derimod for at synge sine sange i Kongens Have. Men hvem ved? Måske falder der et par dansetrin eller to af.
Vi er i hvert fald sikre på, at Thomas Buttenschøn nok skal synge eventuelle regnskyer væk med sit glade humør og gode sange.

TÅRN

TÅRN er et fynsk, anmelderrost Indie-Rock-band, hvis sange er blevet spillet flittigt på både P6 Beat og P4. Du kender måske især deres singler “Solskin Over Tage” og “Du Tror, Du Ser”? Bandet spillede desuden for nylig i Odense, da de var support til GNAGS’ koncert i Den Fynske Landsby i slutningen af juni.

Trailerpark:Jesus

TrailerPark:Jesus er et pop/rockband, hvis mission er at udbrede dansksproget lyrik. Deres sange handler især om menneskers liv i provinsen og på landet, og sangene leveres gennem klagende sang og oprørsk guitarspil med målet om at overrække en arv af klassisk rock og implementere den i en moderne og nutidig kontekst.

 

Torsdagskoncerten er som altid gratis, og den forløber fra klokken 18 til 22.30 i Kongens Have i Odense.