ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Første gang i seks år: Coca Colas ikoniske jule-lastbil kommer til Odense

Af Michael Qureshi
Foto: Coca-Cola Company
Foto: Coca-Cola Company

Juletiden nærmer sig med hastige skridt.

Vi kender det ikoniske rensdyr fra Tuborg Julebryg-reklamerne. Men husker I også Coca Cola jule-lastbilen? Den der bringer minder om de gode gamle dage frem.

For første gang i seks år ruller den ikoniske Coca-Cola-lastbil ind i Danmark, og mellem d. 17. november-23. december vil man kunne opleve den i 30 danske byer rundt omkring i landet.

Den legendariske Coca Cola-lastbil kommer selvfølgelig også til Odense.

Få et fedt billede til Instagram eller Facebook

Den 19. november parkerer den uden for Meny på Hjallesevej mellem 12-18. Her bliver der uddelt gratis Cola’er, og man kan få sig et lidt ekstraordinært billede til sin Instagram eller Facebook.

Coca-Cola har siden 1930 stået som et klart symbol for højtiden, og som de fleste nok allerede ved, så kan Coca-Cola også tage æren for den udgave af Julemanden, som vi kender i dag.

I 1931 optrådte Julemanden nemlig for allerførste gang i sine Coca-Cola-røde klæder – i en nu verdenskendt reklame for brandet.

Mange julereklamer er kommet til siden dengang, og i 1995 blev den glimtende lastbilkaravane også introduceret i kampagnen “Christmas Caravans”, som i dag er én af de mest anvendte reklamer for Coca-Cola nogensinde.

Derfor er det også helt naturligt, at mange af os forbinder den nu ikoniske julelastbil som et startskud på den kommende sæson og får det til at krible i maven af spænding og begejstring.

Iskold juleglæde

Men i år behøver vi ikke at nøjes med synet af lastbilen på tv-skærmen. For første gang i seks år kører lastbilen ud på de danske vinterveje for at sprede juleglæde – og selvfølgelig for at servere en iskold Cola.

“Julen er højtid for Coca-Cola, og julelastbilen er for mange danskere lige så stor en del af julen som rensdyr, bjældeklang og julemandens kane. Derfor er vi meget glade for, at vi igen i år kan køre rundt til danskerne med julelastbilen, der bringer nostalgi og skønne juleminder frem hos rigtig mange mennesker.

“Vi håber, at rigtig mange danskere vil kigge forbi, når julelastbilen åbner op for et magisk juleunivers,” fortæller Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark i en pressemeddelelse.

Så husk at kig forbi, nyd den gode stemning og smag på den iskolde juleglæde.

Læs mere om Coca-Colas julerejse her og se hvor du ellers kan opleve lastbilen her.

Del artikel