Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Foredrag med Mikkel Beha: Kom med på eventyr med sne, polarkulde og dyk i iskoldt vand

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Nu kan du snart tage med Mikkel Beha på en spændende, underholdende og ikke mindst tankevækkende rejse ud i den ekstreme og smukke nordiske natur.

Mikkel Beha har med sine mange foredrag vakt rejseglæde og eventyrlyst hos tusindvis af danskere. I foråret 2021 kan du helt eksklusivt opleve Mikkel med et spændende foredrag om familiens køligere eventyr mod nord.

Det her sker her i Odense den 2. marts i Magasinet, hvor mange sektioner i salen allerede er udsolgt.

Mikkel og den hvide verden

Denne aften tager Mikkel os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne, og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord de kan.

Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårets lavtryk viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Mikkel vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed, hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

Beha-familiens rejse i de nordiske farvande

“Vi er meget begejstrede over at kunne tilbyde vores gæster en unik mulighed for at få indblik i familien Behas  rejser mod nord, som også i fjor blev til et nyt TV-format i stil med de populære Kurs mod fjerne kyster-programmer.

I sidste halvdel af 2018 sejlede familien fra Skagen mod Norge og fortøjrede Wallenberg i vestkystens smukke skærgård. Ombord på skibet var Mikkel, Marian, Theis og Ida, Emil, Louise og familiens på det tidspunkt næsten helt nye lille barnebarn.

Og nu kan du altså via fortællinger fra når kameraet var slukket, smukke billeder og filmklip komme med på familens rejse mod nord,” skriver Tikko om foredraget.

Billetinfo finder du her.

Del artikel

Andre læser også