MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forskellen på, hvornår gulvet skal slibes eller afhøvles

Af Annoncør

Hvis dit trægulv derhjemme er ved at være godt slidt, og måske godt kunne trænge til at blive behandlet og måske endda skiftet ud, kan det være svært at vide, hvor man lige skal starte. Det er en god ide først at finde ud af, hvilken slags service dit gulv har brug.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Egsgulve.dk

Du kan både få gulvet slebet, men også afhøvlet, og alt afhængig af, hvordan dit gulv ser ud, og hvordan du gerne vil have, at det skal se ud, skal du vælge en af disse to behandlinger. Du kan finde Gulvafhøvling Odense og Gulvslibning Odense her.

Kend forskellen inden du vælger

Når du skal finde ud af, om dit gulv skal have en gulvafhøvlings behandling eller om det skal slibes, er det en god ide først at kende forskellen på de to. Gulvafhøvlingen er den mest omfattende af de to muligheder. Her skæres meget træ væk, og den skal bruges i tilfælde, hvor gulvet er meget slidt.

Gulvafslibning skal benyttes, hvis gulvet er slidt, men ikke virkelig omfattende, som hvis der var tale om gulvafhøvling. På den måde skilles de to forskellige altså, og det er derfor en god ide at vide, hvilken en af disse, man faktisk har brug for.

Sådan vurderer du, hvilken en, du skal vælge

Når du skal vælge mellem slibning og afhøvling af dit gulv, kan du prøve at kigge efter kendetegnene ved de to; Hvis dit gulv har mange dybe ridser, store pletter og generelt er ujævnt, er det en afhøvling, dit gulv har brug for.

Hvis dit gulv derimod er slidt, og har en del ridser, er det en afslibning, som dit gulv har brug for. Sådan kan du altså kende forskel på de to ting, og finde du af, hvilken behandling, som dit gulv har brug for.

Del artikel

Andre læser også