Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fremtidens tv er streaming

Af Annoncør

Streaming af tv-kanalerog programmer er rigtig populært, og det er der god grund til – det er nemlig både nemt og fleksibelt. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil streame. Og hvis du misser premieren på dit yndlingsshow, kan du se det, lige når det passer dig.

Streaming eller flow tv som vi kender det?

Flow tv er den klassiske form for tv og den gode gamle måde at se tv på. Du tænder blot for dit tv og ser programmerne i den rækkefølge, og på det tidspunkt, som de bliver sendt af udbyderne – det kører simpelthen i et fast flow. Du har dermed ikke mulighed for at spole hverken frem eller tilbage, når du ser dine tv-kanaler som flow-tv.

Har du til gengæld brug for mere fleksibilitet i dit tv-forbrug, kan du med fordel vælge at streame dine tv-kanaler. Her skal du ikke zappe mellem forskellige kanaler for at finde dit yndlingsprogram. I stedet logger du ind på din favorit-streamingtjeneste og finder netop det program, du gerne vil se.

Streaming er en fleksibel løsning

Der findes et hav af streamingtjenester på det danske marked, men fælles for dem alle, er at det er nemt og tilgængeligt. De fleste tjenester har en app, som du kan downloade til din smartphone eller smart tv, og med et abonnement på platformen, får du adgang til uanede mængder af underholdning.

Fælles for alt streaming er, at det er en fleksibel løsning. Og selvom der findes utallige måder at streame på, handler det blot om, at du skal finde den løsning, som passer bedst til dit behov. Når du skal i gang med at streame, er det eneste du skal bruge et abonnement på din udvalgte streamingtjeneste, en stabil internetforbindelse og enten en smartphone, tablet, computer, et smart tv eller en Chromecast, som du kan streame gennem.

Hvis du ikke er helt overbevist om alle fordelene ved streaming, har du mulighed for at vælge en hybrid tv-pakkeløsning, som både indeholder adgang til streamingtjenester og de traditionelle tv-kanaler. På den måde får du det bedste fra begge verdener, i én og samme løsning.

Få Waoo TV

Hos AURA har du mulighed for at vælge mellem 3 forskellige tv-pakker: Waoo Stor, Waoo Favorit, Waoo Lille, og hvis du kun ser streaming tv eller tv via internettet, kan du vælge Waoo Flex. Fælles for alle pakkerne er, at du selv, i større eller mindre grad, kan sammensætte de kanaler, som du vil se.

Hvis du ønsker en blanding af det traditionelle blandede tv-indhold og streaming, kan du med fordel vælge den Store tv-pakke fra Waoo. Med denne får du adgang til et stort udvalg af kanaler inden for alle områder, og adgang til TV2 PLAY Favorit + Sport og Viaplay Total med i købet.

Lige gyldigt om du vælger at modtage din tv-løsning gennem kabel, boks eller internettet, får du også adgang til dine kanaler som web tv. Det eneste du skal gøre, er at downloade Waoo tv app’en til din smartphone, eller tilgå www.waoo.tv på din computer. Det er underholdning på dine præmisser! 

Del artikel

Andre læser også