MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fuld spade i Storms Pakhus: Her bliver der Guns N’ Roses Takeover

Af Betina Vestergård Jepsen
Storms Pakhus.
Storms Pakhus.

Fredagsbar, bingo, Guns N’Roses-quiz, konkurrence i Guitar Hero, bingo og koncert med Guns N’Roses Jam.

Der bliver gang i den i Storms Pakhus fredag og lørdag, når der bliver varmet op til rockbraget på Dyrskuepladsen den 6. juni.

Det er koncertarrangøren LIVE Culture og Storms Pakhus, der inviterer til Guns N’Roses Takeover for hele familien.

Opvarmning til Odenses måske største koncert nogensinde

”Koncerten med Guns N’Roses er den måske største koncert i Odense nogensinde, og vi vil gerne allerede nu begynde at varme op til koncerten og give odenseanerne endnu mere Guns N’Roses.

Derfor har vi sammen med Storms arrangeret to dage med aktiviteter, hvor omdrejningspunktet er det legendariske rockband,” siger Michael Juul Møller, kommerciel chef hos LIVE Culture.

Fredagsbar og billige fadøl for studerende

Takeover’en indledes fredags eftermiddag med fredagsbar for alle byens uddannelsesinstitutioner fra kl. 15-18. Fredagsbaren er arrangeret i samarbejde med Albani, og mod fremvisning af studiekort er der fadøl til halv pris.

Og så er der naturligvis Guns N’Roses i højtalerne. Resten af fredagen er der konkurrencer i forskellig afskygninger – fra bingo til konkurrencer i spillet Guitar Hero og luftguitar – med masser af præmier på højkant.

Lørdagens store Guns N’Roses-quiz og kopiband

Lørdag indledes med en workshop for børn, inden der skal konkurreres i Guns N’Roses-viden i den store Guns N’Roses-quiz. Der er masser af præmier på højkant, blandt andet Guns N’Roses-billetter og VIP-oplevelser i forbindelse med koncerten på Dyrskuepladsen.

Hele herligheden afsluttes med et brag, når et af landets bedste Guns N’Roses kopiband, Guns N’Roses Jam, går på scenen i pakhuset og sætter lyd på gigantiske hits som Sweet Child O’Mine, Welcome to the Jungle, November Rain, Live and Let Die og naturligvis Paradise City

Det hele foregår i Storms Pakhus fredag og lørdag fra klokken 15-23.

Del artikel