MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gæst på Odense-værtshus smittet: Bodegaen opfordrer gæster til at blive testet

Af Redaktionen

En gæst på Odense-værtshuset Bodegaen midt i byen er blevet konstateret positiv med Covid-19.

Det var i går, at gæsten opholdt sig på Bodegaen, og lørdag er han så konstateret smittet. Værthuset opfordrer nu på deres Facebook-side til, at samtlige gæster i går lader sig teste.

Opfordrer alle gæster

I Facebook-opslaget skriver Bodegaen;

“Kære gæst

Vi er netop blevet gjort bekendt med, at en af vores gæster fra fredag d. 4. sept. er blevet testet positiv for Covid-19. Derfor har vi været i kontakt med sundhedsmyndighederne, der er kommet med følgende retningslinjer til os og vores gæster:

Ud fra et forsigtighedsprincip opfordre vi ALLE gæster, der har besøgt Bodegaen fredag d. 4. sept. i tidsrummet kl. 20:00-01:00 til at blive testet for Covid19. Der opfordres til, at testen først kan tages tidligst mandag eller tirsdag, før testresultatet er retvisende – indtil da, opfordres alle på det kraftigste til at overholde myndighedernes afstandskrav og god håndhygiejne.

De medarbejdere der var på arbejde fredag d. 4. sept. bliver ligeledes testet efter sundhedsmyndighedernes anvisning og ingen af dem kommer på arbejde igen, før der foreligger et negativt testresultat.

Den smittede gæst har været i kontakt med de personer, han har haft tæt kontakt til.

Vi gør alt hvad vi kan for at vores gæster holder afstand til hinanden, men det kan kun ske ved en fælles indsats. Set i lyst af det høje smittetryk, vil vi på det kraftigste opfordre til, at der holdes god afstand og at alle holder en god håndhygiejne med både sæbe og sprit.”

Smittetallet det seneste døgn spiller også en væsentlig rolle. Med 189 nye smittede er det højeste tal siden midt i april, så alle politikredse er blevet bedt om at håndtere enhver tæt forsamling.

Del artikel

Seneste nyt