MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Genåbning fejres: Burger Shack deler 1.000 gratis menuer ud

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto Burger Shack
Arkivfoto Burger Shack

De nye ejere af Burger Shack har ikke tænkt sig at lade genåbningen af den omdiskuterede burgerkæde gå ubemærket hen.

Derfor udlodder de nu 1.000 gratis burgermenuer fordelt i hele landet i løbet af den kommende åbningsweekend.

Det skriver Burger Shack i en pressemeddelelse.

I sidste uge kom nyheden om, at de erfarne restauratørtalenter fra DiningSix har opkøbt den omstridte take away-kæde Burger Shack. De nye ejere tog lynhurtigt en beslutning om straks at lukke alle restauranter ned for at tømme ud i varelagre og gøre hovedrent.

Således vil samtlige 10 restauranter stå klar og skinnende rene, når dørene igen kan åbnes for det burgerelskende publikum på fredag den 5. februar.

Og det bliver ikke en hvilken-som-helst åbningsweekend. Folkene bag DiningSix er kendt for at være både kreative og nytænkende i deres markedsføring, og derfor er det vel næppe nogen overraskelse, at genåbningen af Burger Shack – på trods af diverse corona-restriktioner – bliver noget af en fest.

De udlodder derfor 1.000 gratis menuer i løbet af weekenden.

”Folk skal vide, at Burger Shack er tilbage i en ny og bedre form – det vil vi ikke gå stille med dørene med! Det vigtigste for os lige nu er at komme godt fra start, og det gør vi bedst ved at give både gæster og medarbejdere en sjov og god oplevelse,” siger Morten Pedersen, Partner & Direktør i DiningSix.

Sådan får du fingrene i en gratis burgermenu

De 1.000 heldige vindere findes blandt alle, der bestiller en menu gennem vores hjemmeside fredag-søndag i kommende weekend. For hver menu, du bestiller online, får du et lod i puljen og forøger dine vinderchancer.

De heldige vindere findes ved lodtrækning mandag og vil herefter blive kontaktet med henblik på at få refunderet beløbet på den bestilte burgermenu.

Læs mere om kampagnen her.

Del artikel

Andre læser også