Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Genialt koncept: Nu kan du gennemføre den berygtede DATO hjemme i stuen

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Viggos.
Foto: Viggos.

Gennem årene har mange stået deres manddomsprøve på Viggos i forsøget på at drikke 10 fadøl (5 liter) på en enkelt dag, og i loftet og på væggene løber guirlander af hele 7.500 ølkrus med navne på alle dem, der har gennemført en DATO på Viggos.

Kruset bliver dog taget ned efter et år, hvis man ikke sørger for at forny det med en ny DATO.

Reglerne for en DATO er, at man ikke må kaste op eller falde i søvn undervejs. Man må dog gerne gå ud at spise i løbet af dagen – dog højest to timer, og det skal meldes til bartenderen.

Men bare rolig. På trods af hele corona-situationen er der stadig mulighed for en ny omgang DATO, men denne gang i en tillidsversion.

Futte Fynbo og Viggos inviterer nemlig til tillidsDATO på fredag den 24. april.

For med udsigt til en sommer uden store musikarrangementer, har Futte Fynbo i samarbejde med Viggos, fundet en alternativ måde at nå ud til hele Fyn, hvor alle inviteres til at gennemføre en klassisk dato i herligt selskab.

”Futte glæder sig utrolig meget til denne mulighed. Futte havde glædet sig til at spille op til dans i det danske – og i særdeleshed det fynske land henover sommeren.

I stedet har Futte været alternativ og deler ud af sin fynske charme direkte i de fynske stuer,” udtaler Futte Fynbo.

Derfor gør Viggos teknikken klar og spritter af, så de fredag kl.17.00 kan byde op til digital tillidsdato med alle interesserede.

Deltagerne får lov til at sidde trygt derhjemme og drikke en længe savnet DATO i forrygende selskab med den altid kække Odense-rapper Futte Fynbo, som livestreamer direkte fra Odenses hyggeligste værtshus.

”Futte har altid været prinsen af Odense, den eneste som kan åbne et værtshus, kun for hans fornøjelse” fortsætter Futte Fynbo. Så glæd jer til at opleve den fynske charme hjemme i stuerne, når Futte deler ud af fynske fraser og kæmper sig gennem 10 fadøl sammen med alle deltagerne.”

Drik tillidsdato hjemme i stuerne

Det gælder om at hygge sig og være sammen hver for sig i denne tid, og derfor opfordrer Viggos til at smide øl i køleskabet, så man er klar til at drikke med, når Futte Fynbo går live.

Det er naturligvis ikke muligt at tjekke om deltagerne gennemfører deres dato, men Viggos har tillid til alle deltagerne.

Det er det velkendte dato-koncept, hvor man skal nå igennem 5 liter øl eller cider uden at give op. Alle kan være med, man skal blot sørge for at have 10 halvliters øl eller cider klar og printe eller screenshotte datoscanneren fra Viggos Facebookside.

Man krydser selv af efter hver øl, og så kan man jo se, om man er lige så hurtig som Futte Fynbo: ”5 liter øl? Det har Futte drukket inden klokken ti”.

Har du allerede gennemført en dato på Viggos, bliver din nye dato registreret, hvis du sender et billede af din udfyldte datoscanner til Viggos på Facebook.

Du får ovenikøbet et karantænelogo på dit krus til minde om denne specielle dato. Så hvis du savner lidt velkendt, odenseansk hygge er det oplagt at reservere fredag aften til en fremragende tillidsdato.

Hvad: Tillidsdato med Viggos og Futte Fynbo
Hvor: Hjemme i din stue (Og på Facebook)
Hvornår: Fredag den 24. april kl.17.00-22.00 live via Facebook

Du finder info om begivenheden her.

Del artikel

Andre læser også