MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gentager storslået succes: Kom med til KÆMPE julegalla

Af Christina Frederiksen

Den sidste fredag inden jul byder Kulturmaskinen på storslået Julegalla, fyldt med fantastisk underholdning af en perlerække af fynske artister fra alle afkroge af scenekunsten; Ballet, Teatersport, Burlesque, teater og musik.

Alle kunstnere optræder gratis i den gode sags tjeneste – overskuddet går nemlig, traditionen tro, til velgørenhed; i år til organisationen Center For Seksuelt Misbrugte Syd – Frivilligsektionen, som holder til i Odense.

Derfor er der heller ingen fribilletter denne aften, ligesom alle medarbejdere donerer deres arbejdskraft, så hver en krone kan gå til den gode sag. 

Aftenen bliver fyldt med juleglögg, juleguf og julesne. Altså massevis af julehygge. Men showet er en “juleGALLA”, og som medarrangør og vært Birgitte Weinberger udtrykker det, så går vi ikke ned på show! 

Både hygge og show

På scenen vil være kendinge fra tidligere år, som er med til at holde traditionen i hævd, men også nye kræfter, der vil være med til at skabe nye traditioner.

I alt står mere end 60 artister klar til at sørge for, at der er underholdning for enhver smag fra. Man kan glæde sig til alt fra både Det Kongelige Teaters Balletskole i Odense og Elite Teaters Musicals, til den legendariske fynske duo Lasse og Mathilde, samt KORET ROOTS.

Kort sagt, er der lagt i julepejsen til en både hyggelig og storslået Julegalla på Magasinet. 

Køb din billet og Læs opdateringer om arrangementet her.

Del artikel

Andre læser også