MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Giv dine medarbejdere de bedste forudsætninger for et godt samarbejde

Af Annoncør

På dagens arbejdsmarked er evnen til at samarbejde muligvis den vigtigste kompetence. Hvis du er leder, bør du derfor også altid prioritere at udvikle denne kompetence hos dine medarbejdere. En god måde at gøre dette på, er blandt andet ved at tage hele din medarbejderstab med til teambuilding. Teambuilding er et bredt koncept, der dækker over mange forskellige former for aktiviteter. Fælles for dem alle er dog, at dine medarbejdere skal arbejde sammen om at løse en udfordring. Netop derfor får de også trænet deres samarbejdsevner.

Mulighed for mange forskellige former for aktiviteter

Når det kommer til teambuilding, findes der et utal af forskellige aktiviteter. Blandt andet kan aktiviteterne være:

  • Fysiske
  • Mentale
  • Spirituelle
  • Gastronomiske

Samt meget andet. Derfor har du som leder også rig mulighed for at finde netop den type aktivitet, der tiltaler din medarbejderstab bedst. Hvis din arbejdsplads befinder sig på Fyn, kan denne oversigt over teambuilding aktiviteter i Odense være nyttig.

Tag udgangspunkt i din medarbejderstab, når du skal vælge en aktivitet

Når du skal udvælge en aktivitet, der skal centrum for jeres teambuilding, bør du altid tage udgangspunkt i din medarbejderstab. Hvis teambuildingen skal virke efter hensigten, er det nemlig vigtigt, at det bliver en god oplevelse for alle dine medarbejdere. Derfor bør du også stræbe efter at vælge en aktivitet, som du tror, at dine medarbejdere vil kunne lide. Teambuilding må gerne være udfordrende, og man må som deltager også gerne få flyttet nogle grænser. Men det skal som nævnt være en positiv oplevelse. Derfor handler det om at finde den gyldne mellemvej. Hvis du skal sammensætte et nyt hold medarbejdere

Mange muligheder

Hvis du arbejder i en nyopstartet virksomhed eller afdeling, har du muligvis fået til opgave at sammenryste et nyt hold medarbejdere. Her kan teambuilding være et fantastisk redskab. Alt efter hvad jeres budget, og medarbejdernes overskud rækker til, kan en teambuilding også godt strække sig over flere dage. På den måde kan du arrangere en rigtig ”ryste-sammen-tur”, hvor medarbejderne er på tur med én eller flere overnatninger. Det giver rig mulighed for at lære hinanden at kende på kryds og tværs. Det kan give et rigtigt godt udgangspunkt for et frodigt samarbejde fremadrettet. I så fald kan I også vælge at tage på teambuilding i en anden by, end der hvor arbejdspladsen er placeret.

Del artikel

Andre læser også