Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Grand Opening i weekenden: Hipstory åbner cool møbelbutik i Odense

Af Michael Qureshi

Fra lørdag d. 11. januar kan vi her i Odense se frem til en ny spændende butik, hvor man kan se og købe håndlavede møbler.

Her åbner vintage-møbelbutikken Hipstory showroom i Odense med en stor Grand Opening med rabatter på de attraktive møbler, gratis goodiebags og fri iskaffe fra Nordic Ice Coffee.

Hipstory åbner deres nye møbelunivers lørdag fra 12 til 16 på Havnegade 100.

Bag Hipstory står en af Odenses succesfulde iværksættere Simon William Bukdahl Brask, der allerede har andre butikker og showrooms på Frederiksberg og Vejle.

Hipstorys mål er, at elegante og lækre møbler ikke kun skal være for få mennesker med masser af penge. Hipstorys møbler skal nemlig sælges til priser alle kan komme i nærheden af.

“Vores borde, reoler og andre møbler er unikke på den måde, at de fleste er håndlavede fra vores eget værksted i Kerteminde.

Men Hipstorys møbler koster ikke en formue. Vi fokuserer på at holde priserne så langt nede, at alle kan være med,” siger Simon William Bukdahl Brask til MigogOdense.

Men Hipstory og Simon William Bukdahl Brask aldrig går aldrig på kompromis med kvaliteten, fortæller han.

Mange af hans møbler er lavet af svensk træ eller ovntørret egetræ. Hipstorys møbler skal også være eksklusive i små skiftende udvalg – men til overraskende lave priser.

Lokalt producerede møbler alle kan købe

Simon William Bukdahl Brask går langt for at holde priserne nede.

“Rigtig mange af vores møbler bliver håndlavet i Kerteminde. Det vi køber andre steder i verden, køber vi altid i små udvalg for at skabe eksklusivitet og have mulighed for ofte at have nye spænende møbler at sælge.

Derfor har vi også lagt vores nye showroom på en adresse lidt længere ude på havnen og uden for byen for at kunne holde vores udgifter nede på andre måder,” forklarer han og tilføjer.

“For mig handler det dybest set om, at lækre møbler skal være til at komme i nærheden af også for ikke mindst unge mennesker, der ikke lige står og har 50.000 kr. til et nyt bord.

Lavere priser behøver slet ikke at være ensbetydende med en tur til IKEA for at købe et masseproduceret bord. Det er det vi gerne vil forandre med Hipstory.”

Den lidt længere tur til det nye show room er dog en oplevelser i sig selv, siger Simon William Bukdahl Brask.

Han fortæller, at showroom’et er placeret i det gamle havnemiljø med rå mursten, betongulve og borde stillet flot op i hvad der ligner små hestestalde.

Stor succes siden 2015 – nu større udvalg end nogensinde 

Det er gået rigtig hurtig for Simon William Bukdahl Brask siden han åbnede den første Hipstory i 2015.

Efterspørgslen efter alt fra spisebordsstole i velour til de flotte sildebensborde er stor. Derfor glæder han sig også til at vise Hipstory frem for odenseanerne i de nye rammer på havnen.

“Der bliver et bedre og større udvalg end nogensinde før med en fin blanding af moderne møbler, håndlavede møbler og nøje udvalgte genbrugsfund,” siger han.

Hipstory vil fast have åbent hver lørdag og søndag fra 12 til 16.

Men der er særlig god grund til at møde op lørdag. Udover iskaffen fra Nordic Ice Coffee er der også 15 procent rabat og gooddiebags til de første 40.

Hvad: Grand Opening Hipstory
Hvor: Havnegade 100, 5000 Odense C
Hvornår: Lørdag d. 11. januar kl. 12.00
Se mere til Hipstory her

Del artikel

Andre læser også